Sve veze, meni
Pretraživanje
Sve veze, meniPretraživanje

Nema mrtve materije, jer po celoj beskrajnoj vaseljeni sve se kreće, sve treperi, sve živi – Nikola Tesla.

 

Vesti

 

Ukupno: 158

Strana 8 od 8

 

Seminari Tesla metamorfoze

Dragan Paripović

24.10.2012.

Nova metoda lečenja često stvara zaprepašćujuće transformacije: klijenti prijavljuju nestanak tumoura, raka, side, hroničnog sindroma umora, depresije, pa čak izlečenja fizički oštećene kičme. Neki klijenti svedoče da su doživeli rekonstrukciju urođenih deformiteta.

Ceo tekst Ceo tekst Seminari Tesla metamorfoze

 

Besplatna mini-radionica lajf koučinga

Dragan Paripović

11.10.2012.

Škola kliringa i lajf Koučinga Desimira D. Ivanovića, Dijada, poziva Vas na mini-radionicu lajf koučinga koja će se održati u petak, 12. 10. s početkom u 18č. u Galeriji ArtCENTAR, Višnjićeva 3. ULAZ SLOBODAN. Svi posetioci će na ovoj mini-radionici moći da se praktično upoznaju s tehnikama lajf koučinga.

Ceo tekst Ceo tekst Besplatna mini-radionica lajf koučinga

 

Promocija knjige Desimira Ivanovića

Dragan Paripović

6.10.2012.

Usamljenost i besmisao su najčešće bolesti današnjice – ovom rečenicom počinje knjiga dipl. ing. Desimira D. Ivanovića, rukovodioca Škole kliringa i lajf koučinga Dijada koji je svoje psihoterapeutsko znanje primio od osnivača kliringa Čarlsa Bernera lično, a usput stekao i titulu majstora aikidoa (crni pojas, drugi dan) i postao vrsan i cenjen enolog.

Ceo tekst Ceo tekst Promocija knjige Desimira Ivanovića

 

Prevazilaženje ljutnje

Dragan Paripović

2.10.2012.

Besplatno predavanje o tome kako da savladamo ljutnju i rešimo probleme povezane sa njom održaće se u subotu, 6. oktobra od 17 do 19 h u beogradskom hotelu Slavija. Narednog dana se nastavlja jednodnevni besplatni seminar na istu temu, pod nazivom Putovanje do unutrašnjeg mira u 7 koraka.

Ceo tekst Ceo tekst Prevazilaženje ljutnje

 

Od usamljenosti do odnosa

Dragan Paripović

26.9.2012.

Holistički klub Živeti zdravije organizuje u subotu 29. 9. sa početkom u 19 h, novo tročasovno druženje na temu: Od usamljenosti do odnosa (preko bolje komunikacije do boljeg zdravlja).

Ceo tekst Ceo tekst Od usamljenosti do odnosa

 

Nova sezona astroloških predavanja

Dragan Paripović

24.9.2012.

Astrološki klub Kepler otvara novu sezonu sjajnih astroloških predavanja. Održavaju se svakog utorka od 18h do 20h u prostorijama kluba Krug (Beograd ulica Braće Krsmanović 8, kod Brankovog mosta).

Ceo tekst Ceo tekst Nova sezona astroloških predavanja

 

Septembar 21 – Dan mira

Dragan Paripović

19.9.2012.

Inicijativu Mir na jedan dan koji predstavlja pokušaj da se usvoji jedan dan godišnje na globalnom nivou – 21. septembar – jednoglasno su usvojile države članice Ujedinjenih nacija.

Ceo tekst Ceo tekst Septembar 21 – Dan mira

 

Predavanje o sreći Mišela Simona

Dragan Paripović

16.9.2012.

Besplatno predavanje o sreći Mišela Simona održaće se u četvrtak, 20. septembar od 18 do 20 sati, u Beogradu, Hotel Slavija, Svetog Save 1. Ključ sreće je ljubav, ljubaznost i nezavisnost. Oni dolaze prirodno kad se čuvate negativnih misli, reči ili ponašanja.

Ceo tekst Ceo tekst Predavanje o sreći Mišela Simona

 

Živite zdravije uz jogu, lajf koučing i vege hranu

Dragan Paripović

12.9.2012.

Klub Živeti zdravije organizuje druženja, razgovore i predavanja – uz zdraviju hranu. U septembru, na programu je druženje sa dr Milanom Boškovićem, lekarom specijalistom fizijatrije i subspecijalistom ze lečenje jogom, kao i sa Desimirom Ivanovićem, psihoterapeutom i trenerom za ljudske resurse (kliring).

Ceo tekst Ceo tekst Živite zdravije uz jogu, lajf koučing i vege hranu

 

Časovi Biharske škole joge

Dragan Paripović

11.9.2012.

U poplavi raznih tehnika za samorazviće koje imaju prefiks joga a imaju malo veze sa njom, Bihar Joga Klub nastoji da očuva i širi klasiču, autentičnu, tradicionalnu jogu koja se danas još podučava u Biharskoj Školi Joge u Indiji.

Ceo tekst Ceo tekst Časovi Biharske škole joge

 

Besplatno predavanje Mišela Simona

Dragan Paripović

9.9.2012.

U utorak, 11. septembra u 18 časova, u hotelu Slavija (ul. Svetog Save 1) održaće se predavanje pod nazivom Iskrenost, francuskog predavača i učitelja samorazvoja, Mišela Simona (Michel Simon). Ulaz na predavanje je slobodan.

Ceo tekst Ceo tekst Besplatno predavanje Mišela Simona

 

Uvod u astrologiju

Dragan Paripović

6.9.2012.

U petak, 7. septembra u Domu omladine u Beogradu (Makedonska 22), održava se uvodno javno predavanje Astrologija za 21. vek i predstavljanje programa astrološkog školovanja i pohađanja zasebnih astroloških kurseva po programu Instituta za astrološka istraživanja i edukaciju Johannes Kepler.

Ceo tekst Ceo tekst Uvod u astrologiju

 

Eft U Beogradu

Dragan Paripović

6.9.2012.

Seminari i praktične radionica tehnike emocionalne slobode (EFT) pod nazivom Tajna uspeha je u vama održavaju se u Beogradu 14, 15, 21, 22, i 23 septembra u Beogradu, a 20. septembra u Novom Sadu.

Ceo tekst Ceo tekst Eft U Beogradu

 

Master Li Jungfeng u Beogradu

Dragan Paripović

3.9.2012.

Seminar majstora ći gunga, Li Jung Fenga, jednog od vodećih u svetu, na poziv beogradskog kluba kluba Hua Kang, održaće 29. i 30. septembra u Beogradu.

Ceo tekst Ceo tekst Master Li Jungfeng u Beogradu

 

Jungovsko tumačenje snova

Dragan Paripović

9.6.2012.

Zašto sanjamo? Zašto nekada pamtimo svoje snove a nekada ne? Kako su bili tumačeni snovi kroz istoriju a kako danas? Šta nam snovi poručuju i kakav je značaj tih poruka za naše životno funkcionisanje?

Ceo tekst Ceo tekst Jungovsko tumačenje snova

 

Kada nas ophrvaju životne teškoće

Lorna Birn

27.5.2012.

Život je ponekad veoma težak za sve nas. Ali nikad nemojte da pomislite da su vas Bog ili Anđeli napustili. Oni su sve vreme sa vama. Kada neko dete padne i razbije koleno, anđeo će ublažiti njegov pad.

Ceo tekst Ceo tekst Kada nas ophrvaju životne teškoće

 

Putovanje u Damanhur

Dragan Paripović

9.3.2012.

Dragi prijatelji, pozivamo vas na putovanje - PROLJETNI EKVINOCIJ u DAMANHURU 15-18.3.2012.

Ceo tekst Ceo tekst Putovanje u Damanhur

 

Satja Sai Baba

Satja Sai Baba

1.5.2011.

Dvadeset četvrtog aprila, 2011 godine, uzvišeni indijski učitelj Satja Sai Baba, napustio je svoje fizičko telo. Sledi njegova poruka čovečanstvu.

Ceo tekst Ceo tekst Satja Sai Baba

 

Strane:
1 2 3 4 5 6 7 8

 

Brze veze

 

Zen

FacebookInstagramTwiter

© 2021. Spiritualni centar, portal duhovnosti.
Sva prava zadržana.