Sve veze, meni
Pretraživanje
Sve veze, meniPretraživanje

Kad gajimo ljutnju, to je kao da držimo žeravicu koju nameravamo da bacimo na nekog drugog. Opečemo se mi sami – Buda.

 

Vesti

 

Ukupno: 151

Strana 7 od 8

 

Tolerancija, suštinski kvalitet

Dragan Paripović

6.3.2013.

Predavanje o toleranciji će se održati u hotelu Slavija u Beogradu, u petak, 8. marta u 18 sati. Ulaz je slobodan! Mi živimo u svetu različitosti. Svako od nas se razlikuje od onog drugog i to je realnost.

Ceo tekst Ceo tekst Tolerancija, suštinski kvalitet

 

Promena životnih šablona

Dragan Paripović

3.2.2013.

Radionice ličnog razvoja Konekcija, alternativnog centra Horikon, održavaju se u Beogradu i Novom Sadu, do 15. februara, 2013 g.

Ceo tekst Ceo tekst Promena životnih šablona

 

Toksično vaspitavanje i pogrešno umrežavanje dece i roditelja

Dragan Paripović

25.1.2013.

Ukoliko krivite sebe, patite od stida i samomržnje, nalazite način da sebe kažnjavate, imate probleme sa partnerom ili poslom, ne možete da pronađete sebe, ako ste demotivisani, često umorni i bolesni, ako ste nesrećni, ovo predavanje je UPRAVO ZA VAS.

Ceo tekst Ceo tekst Toksično vaspitavanje i pogrešno umrežavanje dece i roditelja

 

Kraj Kali Juge?

Dragan Paripović

30.12.2012.

Po svemu sudeći, pred nama su bolja vremena! U Brama Vaivarta Purani, Krišna je rekao Gangi (Gangamata, reka Ganga personifikovana kao boginja): Kroz 5000 godina od danas, tokom trajanja Kali Juge, doći će do predaha od tog užasnog doba. Nastupiće Zlatno doba od 10.000 godina.

Ceo tekst Ceo tekst Kraj Kali Juge?

 

Razumevanje sebe i drugih

Dragan Paripović

22.12.2012.

U nedelju, 23. i 24. decembra u Hotelu Slavija u Beogradu održaće se predavanje razumevanje sebe, drugih, života & božanskog. Predavač je gost iz Engleske, Deniz Lorens, a predavanje traje od 18 do 20 h.

Ceo tekst Ceo tekst Razumevanje sebe i drugih

 

Meditirajmo za globalno buđenje

Dragan Paripović

20.12.2012.

Meditirajmo zajedno 21. decembra za globalno buđenje Svesti na planetarnom nivou! Potrebna je kritična masa od samo 10 miliona ljudi da bi se čovečanstvo podiglo na sledeći, viši nivo Svesti.

Ceo tekst Ceo tekst Meditirajmo za globalno buđenje

 

Piramide u Gizi

Dragan Paripović

27.11.2012.

Dana 3. decembra 2012., Merkur, Saturn i Venera će se naći u poziciji koja će se poklopiti s pozicijom piramida u Gizi.

Ceo tekst Ceo tekst Piramide u Gizi

 

Nauka posmatra dušu

Dragan Paripović

16.11.2012.

U subotu, 17. novembra od 16 časova, u Beogradu, francuski naučnik Mišel Lemiz (Michel Lemuse) održaće zanimljivo besplatno predavanje o odnosu nauke i duhovnosti.

Ceo tekst Ceo tekst Nauka posmatra dušu

 

Meditirajte sa Ekartom Tolom

Dragan Paripović

10.11.2012.

Ako ste inspirisani, možete se priključiti prenosu uživo meditacije Ekarta Tola za prijatelje i poštovaoce, u nedelju 11. novembra u 2 po podne, 5 po podne i 10 uveče (po domaćem vremenu).

Ceo tekst Ceo tekst Meditirajte sa Ekartom Tolom

 

Stabilan um u nestabilnom svetu

Dragan Paripović

6.11.2012.

U sredu, 7 novembra u 18h, u Beogradu, održaće se predavanje sa temom Stabilan um u svetu koji je u nevolji. Svet oko nas konstantno se pomera sve više naopako.

Ceo tekst Ceo tekst Stabilan um u nestabilnom svetu

 

Transformacija karmičkih obrazaca

Dragan Paripović

4.11.2012.

U ponedeljak, 5. novembra u Beogradu u Media Press-u, u Knez Mihajlovoj 6, III sprat, od 19,30h će se održati prezentacija sistema Transformacije karmičkih obrazaca, kao i promocije istoimene knjige autora Tomislava Budaka, iz Zagreba.

Ceo tekst Ceo tekst Transformacija karmičkih obrazaca

 

Sloboda u savremenom svetu

Dragan Paripović

31.10.2012.

Međunarodna škola Zlatnog ružinog krsta, Lectorium Rosicrucianum Beograd, održaće besplatno predavanje na temu Doživljaj slobode u savremenom svetu u petak, 2. novembra u 19 i 30. Nusiceva 6, sprat I, Beograd. Ulaz je slobodan.

Ceo tekst Ceo tekst Sloboda u savremenom svetu

 

Da, ja mogu!

Dragan Paripović

28.10.2012.

Besplatno predavanje i seminar pod naslovom: Da, ja mogu! će se održati u četvrtak 1. novembra 2012. od 18 do 20 časova u Hotelu Slavija u Beogradu. Ova jednostavna misao Da, ja mogu! može vam u potpunosti promeniti život.

Ceo tekst Ceo tekst Da, ja mogu!

 

Seminari Tesla metamorfoze

Dragan Paripović

24.10.2012.

Nova metoda lečenja često stvara zaprepašćujuće transformacije: klijenti prijavljuju nestanak tumoura, raka, side, hroničnog sindroma umora, depresije, pa čak izlečenja fizički oštećene kičme. Neki klijenti svedoče da su doživeli rekonstrukciju urođenih deformiteta.

Ceo tekst Ceo tekst Seminari Tesla metamorfoze

 

Besplatna mini-radionica lajf koučinga

Dragan Paripović

11.10.2012.

Škola kliringa i lajf Koučinga Desimira D. Ivanovića, Dijada, poziva Vas na mini-radionicu lajf koučinga koja će se održati u petak, 12. 10. s početkom u 18č. u Galeriji ArtCENTAR, Višnjićeva 3. ULAZ SLOBODAN. Svi posetioci će na ovoj mini-radionici moći da se praktično upoznaju s tehnikama lajf koučinga.

Ceo tekst Ceo tekst Besplatna mini-radionica lajf koučinga

 

Promocija knjige Desimira Ivanovića

Dragan Paripović

6.10.2012.

Usamljenost i besmisao su najčešće bolesti današnjice – ovom rečenicom počinje knjiga dipl. ing. Desimira D. Ivanovića, rukovodioca Škole kliringa i lajf koučinga Dijada koji je svoje psihoterapeutsko znanje primio od osnivača kliringa Čarlsa Bernera lično, a usput stekao i titulu majstora aikidoa (crni pojas, drugi dan) i postao vrsan i cenjen enolog.

Ceo tekst Ceo tekst Promocija knjige Desimira Ivanovića

 

Prevazilaženje ljutnje

Dragan Paripović

2.10.2012.

Besplatno predavanje o tome kako da savladamo ljutnju i rešimo probleme povezane sa njom održaće se u subotu, 6. oktobra od 17 do 19 h u beogradskom hotelu Slavija. Narednog dana se nastavlja jednodnevni besplatni seminar na istu temu, pod nazivom Putovanje do unutrašnjeg mira u 7 koraka.

Ceo tekst Ceo tekst Prevazilaženje ljutnje

 

Od usamljenosti do odnosa

Dragan Paripović

26.9.2012.

Holistički klub Živeti zdravije organizuje u subotu 29. 9. sa početkom u 19 h, novo tročasovno druženje na temu: Od usamljenosti do odnosa (preko bolje komunikacije do boljeg zdravlja).

Ceo tekst Ceo tekst Od usamljenosti do odnosa

 

Nova sezona astroloških predavanja

Dragan Paripović

24.9.2012.

Astrološki klub Kepler otvara novu sezonu sjajnih astroloških predavanja. Održavaju se svakog utorka od 18h do 20h u prostorijama kluba Krug (Beograd ulica Braće Krsmanović 8, kod Brankovog mosta).

Ceo tekst Ceo tekst Nova sezona astroloških predavanja

 

Septembar 21 – Dan mira

Dragan Paripović

19.9.2012.

Inicijativu Mir na jedan dan koji predstavlja pokušaj da se usvoji jedan dan godišnje na globalnom nivou – 21. septembar – jednoglasno su usvojile države članice Ujedinjenih nacija.

Ceo tekst Ceo tekst Septembar 21 – Dan mira

 

Strane:
1 2 3 4 5 6 78

 

Brze veze

 

FacebookInstagramTwiter

© 2021. Spiritualni centar, portal duhovnosti.
Sva prava zadržana.