Sve veze, meni
Pretraživanje
Sve veze, meniPretraživanje

Naš svet je već umoran od mržnje – Mahatma Gandi.

 

Vesti

 

Ukupno: 158

Strana 6 od 8

 

Prisutnost i energija

Dragan Paripović

3.11.2013.

Radionica Ja kao otvoreno energetsko prisustvo održaće se u Beogradu u subotu 9. novembra od 18-21h. Možda osećate manjak energije, nedostatak poleta ili čak energetsko zaglavljenje i bol negde u telu?

Ceo tekst Ceo tekst Prisutnost i energija

 

Psihoterapija i slobodno zidarstvo

Dragan Paripović

29.10.2013.

U klubu Lejla u Beogradu, 31. oktobra u 19 h održava se veoma zanimljivo veče pod nazivom Psihoterapija i slobodno zidarstvo – priča o samozidanju Evropljanina. Priču će ispričati inž. Desimir Ivanović, psihoterapeut i trener kliringa, otkrivajući prisutnima šta masonska simbolika i praksa poručuju u svetlu savremene psihologije.

Ceo tekst Ceo tekst Psihoterapija i slobodno zidarstvo

 

Kirtan i uvodne vežbe meditacije

Dragan Paripović

26.10.2013.

U Beogradu se u organizaciji društva Ananda (sledbenici Paramhanse Joganande) 26. oktobra u 18 h održava kirtan, a 16. i 17. novembra tečajevi uvodnih tehnika (vežbe energije i hong so tehnika meditacije).

Ceo tekst Ceo tekst Kirtan i uvodne vežbe meditacije

 

Alhemija kamena

Dragan Paripović

24.10.2013.

Otvoreno predavanje u ponedeljak, 28. oktobra, predstavlja uvod u seminar, tokom koga će svi zainteresovani učesnici moći da sagledaju i upoznaju tehniku proricanja putem prirodnog kamena, a samim tim steknu jednu drugu percepciju stvarnosti i svega što ih okružuje.

Ceo tekst Ceo tekst Alhemija kamena

 

Putovanje u Lasu

Dragan Paripović

18.10.2013.

U četvrtak, 24. oktobra u 19 h, veoma lepa putopisna prezentacija, slajd-šou i pripovedanje sa putovanja po Tibetu, Katmanduu i Lasi, sa osvrtom na mesta moći – posebne energetske centre koji se nalaze tamo, održaće se u klubu Lejla, Kralja Petra 41.

Ceo tekst Ceo tekst Putovanje u Lasu

 

Izložba slika Nebojše Zdravkovića

Dragan Paripović

16.10.2013.

Dragi gurubai, sa radošću vas obaveštavamo da, Nebojša Zdravković, magistar, akademski slikar, otvara ovog meseca izložbu svojih slika u Galeriji ULUS.

Ceo tekst Ceo tekst Izložba slika Nebojše Zdravkovića

 

Predavanja o astrologiji

Dragan Paripović

15.10.2013.

Svakog utorka u 18 h, održava se javno predavanje u Astrološkom klubu Kepler. Kepler klub predstavlja jedinstveni astrološki klub u Beogradu, koji okuplja mnoge astrologe i ljubitelje astrologije, prvenstveno iz Beograda i okoline, a putem dopisnog članstva broj astrologa koji su okupljeni oko ovog Kluba znatno je veći.

Ceo tekst Ceo tekst Predavanja o astrologiji

 

Život, smrt i iznad

Dragan Paripović

20.9.2013.

U Beogradu će se od 25.do 27. oktobra održati radionica pod nazivom Život, smrt i iznad – (življenje svakog trenutka u potpunosti).

Ceo tekst Ceo tekst Život, smrt i iznad

 

U potrazi za Šambalom

Dragan Paripović

2.9.2013.

Prezentacija knjige Zemlja duše ruske lekarke i savremene šamanke Olge Karitidi održaće se u Plavom salonu Doma sindikata u Beogradu u utorak 3. septembra u 19 časova.

Ceo tekst Ceo tekst U potrazi za Šambalom

 

Autogeni trening - seminar

Dragan Paripović

1.9.2013.

Podstaknut istočnjačkim meditativnim tehnikama, kao i jogom, AT obuhvata vežbe psihofizičke relaksacije koje se izvode ulaskom u stanje duboke opuštenosti.

Ceo tekst Ceo tekst Autogeni trening - seminar

 

Satsang u Beogradu

Dragan Paripović

16.8.2013.

U subotu, 17-tog avgusta 2013. održava se Mooji skype Satsang u Beogradu.Dolaskom na Satsang slažete se da vaša slika i glas mogu biti snimljeni za DVD, video i slično.

Ceo tekst Ceo tekst Satsang u Beogradu

 

Besplatni časovi joge

Dragan Paripović

21.7.2013.

Počev od 1. avgusta 2013, svakog četvrtka od 11 do 12 i 30 Bihar joga klub u saradnji sa Opštinom Stari Grad držaće besplatne, javne časove joge čas za polaznike svih uzrasta.

Ceo tekst Ceo tekst Besplatni časovi joge

 

Seminar solarne joge

Dragan Paripović

6.7.2013.

U Beogradu se od 9. do 11. avgusta održava seminar solarne joge, koji vodi sanjogi Umašankar. Ako želite da uspostavite istinsko, duboko i iskreno prijateljstvo sa Suncem, seminar san joge (sunčeva joga, Sun Yoga) je prava prilika za to.

Ceo tekst Ceo tekst Seminar solarne joge

 

Hod ka Izvoru

Dragan Paripović

3.7.2013.

Radionica Hod ka Izvoru održava se od 20. do 30. jula 2013 i od 23. jula do 1. septembra u Meljinama. Program vodi Đenđi Samardžija, instruktor tai či čuana i ći gonga, i na desetodnevnim radionicama preneće učesnicima drevne – do skora tajne metode starih taoističkih majstora.

Ceo tekst Ceo tekst Hod ka Izvoru

 

Seminar ći gunga

Dragan Paripović

11.6.2013.

Letnji dao ći gung - nei gung seminar 2013. na Rtnju održaće se od 1. do 10. jula u Turističko-ugostiteljskom kompleksu Rtanj. Ako ste raspoloženi da se prepustite netaknutoj prirodi dok učite isceljivanje suptilnom dao energijom uz dobro druženje onda je ovo pravo mesto za vas.

Ceo tekst Ceo tekst Seminar ći gunga

 

Izazov nemogućem

Dragan Paripović

27.5.2013.

U Beogradu se od 31. maja do 8. juna održava izložba Izazov nemogućem. To je putujući muzej specijalno konstruisanih sprava za podizanje koje je Šri Činmoj koristio da podigne ogromne težine (automobile, slonove, avione) uz pomoću ruku, mišića nogu ili ramena.

Ceo tekst Ceo tekst Izazov nemogućem

 

Šta je milost?

Dragan Paripović

25.5.2013.

U utorak, 28. maja u Beogradu održaće se besplatno predavanje na temu milost. U duhovnom smislu, milost znači da je potrebno da u što većoj meri pokorimo svoj ego kako bismo mogli da budemo u stanju da oprostimo, zaboravimo i volimo, kao i da razumemo da svako ima slabosti, svoja ograničenja i ego i da svi greše i zadaju drugima bol.

Ceo tekst Ceo tekst Šta je milost?

 

Seminar kundalini joge

Dragan Paripović

30.4.2013.

U Beogradu će se 11. i 12. maja održati seminar kundalini joge. Naglasak je na oslobađanju od strahova i uklanjanju unutrašnjeg gneva, kao i orijentaciji na ljubav kao stav prema svetu. Seminar će voditi Pavandžot Singh iz Moskve, KRI (Kundalini Research Institute) sertifikovani učitelj kundalini joge.

Ceo tekst Ceo tekst Seminar kundalini joge

 

In memoriam Swami Kriyananda

Dragan Paripović

26.4.2013.

U nedelju 21. aprila 2013. u Asiziju (Italija) napustio je telo Svami Krijananda, jedan od poslednjih direktnih učenika Paramhanse Joganande i osnivač Ananda duhovne zajednice.

Ceo tekst Ceo tekst In memoriam Swami Kriyananda

 

Magični pokreti po Kastanedi

Dragan Paripović

12.4.2013.

U subotu, 13. aprila 2013. od 16:00 h, održaće se besplatno uvodno predavanje za radionicu Magični pokreti, Karlos Kastaneda. Predavanje se održava u prostorijama ARKONA, Terazije 43, 1 sprat.

Ceo tekst Ceo tekst Magični pokreti po Kastanedi

 

Strane:
1 2 3 4 5 67 8

 

Brze veze

 

FacebookInstagramTwiter

© 2021. Spiritualni centar, portal duhovnosti.
Sva prava zadržana.