Sve veze, meni
Pretraživanje
Sve veze, meniPretraživanje

Ako vremenom ne postaneš bolji, postaćeš gori – Jevrejska izreka.

 

Vesti

 

Ukupno: 158

Strana 5 od 8

 

Osobine koje nas približavaju Izvoru

Dragan Paripović

16.9.2014.

Ciklus besplatnih predavanja čija je tema kako izgraditi odnos sa Božanskim Izvorom održava se ove nedelje u Beogradu. U centru meditacija brahma kumaris, Gundulicev Venac 56, Beograd.

Ceo tekst Ceo tekst Osobine koje nas približavaju Izvoru

 

Nehipnotička regresoterapija

Dragan Paripović

10.9.2014.

Predavanje је posvećeno našem unutrašnjem muškarcu i ženi koje nosimo u sebi u različitim odnosima. Ova dva dela nas, su se od začeća razvijali a koristimo ih u svim situacijama našeg života. Ponekad u našu korist a ponekad ne.

Ceo tekst Ceo tekst Nehipnotička regresoterapija

 

Letnja duhovna avantura

Dragan Paripović

12.6.2014.

Besplatnu promotivnu radionicu 2014-Veliki Krst , retrogradni Merkur, Pluton i Saturn, kao i prezentaciju mesečnog programa radionica Kod dva bela zeca, održaće psiholog Verica Stojmirović u Beogradu 14. juna u popularnom prostoru Kod Tome, Zeleni venac 11 od 19h.

Ceo tekst Ceo tekst Letnja duhovna avantura

 

Otkriti istinski impuls

Dragan Paripović

30.4.2014.

Radionica po metodu Barbare En Brenan koja se bavi trećom čakrom i tzv. mazohističkom karakternom strukturom, održaće se 3-4. maja u Zemunu. Element vatre u trećoj čakri dovodi nas u kontakt sa otelovljenjem naše sopstvene moći i volje, sa onim što nas inspiriše i ispunjava naš život svrhom.

Ceo tekst Ceo tekst Otkriti istinski impuls

 

Buđenje proleća

Dragan Paripović

28.4.2014.

U subotu, 3. maja u Beogradu se održava trosatna radionica Buđenje proleća - program velikog prolećnog energetskog čišćenja kroz rad sa plesom, muzikom, glasom, ritmom, prostorom.

Ceo tekst Ceo tekst Buđenje proleća

 

Rad na srčanoj čakri

Dragan Paripović

18.4.2014.

U Somboru se 26. i 27. aprila održava radionica po metodu Barbare En Brenan, čija je tema četvrta čakra i odbrane koje stvaramo oko nje.

Ceo tekst Ceo tekst Rad na srčanoj čakri

 

Novi počeci pod povoljnim zvezdama

Dragan Paripović

10.4.2014.

Ako ste odlučili da promenite svoj život, i da učinite prvi korak u tom pravcu, znajte da su dani od 30.3.2014, kao i nastupajući meseci veoma moćni, i da mogu pomoći dalekosežne promene.

Ceo tekst Ceo tekst Novi počeci pod povoljnim zvezdama

 

Razumevanje vremena

Dragan Paripović

25.3.2014.

U utorak 25. marta u 18 sati u Hotelu Slavija, Svetog Save 1, održaće se besplatno predavanje o prirodi vremena. Mi živimo sa vremenom na koje ne obraćamo pažnju.

Ceo tekst Ceo tekst Razumevanje vremena

 

Oslobodite neuslovljenu ljubav

Dragan Paripović

12.3.2014.

Radionica na četvrtoj čakri, po metodu Barbare En Brenan, održaće se 22-23 marta u Zemunu. Ljubav koju doživljavamo u četvrtoj (srčanoj) čakri drugačija je od strastvene ljubavi koju osećamo u drugoj čakri i kojoj je potreban spoljašnji objekat.

Ceo tekst Ceo tekst Oslobodite neuslovljenu ljubav

 

Joga smeha

Dragan Paripović

9.3.2014.

Radionica-druženje sa Vinodom Bhartijem, učiteljem joge smeha, održaće se u ponedeljak, 10. marta 2014., od 17.do 20 h, na adresi Zeleni Venac 11/I (kod Tome). Ako želite da vam život bude razigraniji...onda treba više igre da unesete u svoj život.

Ceo tekst Ceo tekst Joga smeha

 

Put bufala: kako se odupreti olujama života

Dragan Paripović

3.3.2014.

Indijanski simbol medicinskog točka predstavlja kružni tok života. Duboki uvid u razumevanje faza čovekovog života povezano je sa značenjem četiri oblasti, emocionalnom, spirituelnom fizičkom i mentalnom.

Ceo tekst Ceo tekst Put bufala: kako se odupreti olujama života

 

Rad na trećoj čakri

Dragan Paripović

26.2.2014.

Radionica po metodu Barbare En Brenan koja se bavi trećom čakrom održaće se 1. marta u Zemunu. Element vatre u trećoj čakri dovodi nas u kontakt sa otelovljenjem naše sopstvene moći i volje, sa onim što nas inspiriše i ispunjava naš život svrhom.

Ceo tekst Ceo tekst Rad na trećoj čakri

 

Kelti u savremenom pripovedanju

Dragan Paripović

5.2.2014.

Priča PRVI STEPENIK prva je iz hermetičkog serijala MILICE KRKOVIĆ: SEDAM STEPENIKA LJUBAVI. Iako Novo doba već preuzima vladavinu nad životnim tokovima čovečanstva, guste šume Graničnih Zemalja čuvaju snagu Velike Boginje.

Ceo tekst Ceo tekst Kelti u savremenom pripovedanju

 

Poetski o Čuang Ceu…

Dragan Paripović

30.1.2014.

Gordana je osetila da filozofiju Čuang Cea, modernističku svevidost i vlašku intuiciju Vaska Pope, uz ostala učenja i pouke kojima je gradila svoj umetnički senzibilitet može da prenese ako ujedini smislenu muziku reči i magijsku snagu pokreta.

Ceo tekst Ceo tekst Poetski o Čuang Ceu…

 

Šamani u Beogradu

Dragan Paripović

25.12.2013.

Celo veče je posvećeno šamanizmu, tako da će šamanske prakse predstaviti Ljiljana Stojšić, šamanska bubnjarka i Vlada Čika, iscelitelj koji je diplomirao i magistrirao na Moskovskom fakultetu za prirodnu medicinu, pod mentorskim vođstvom čuvene Džune Davitašvili.

Ceo tekst Ceo tekst Šamani u Beogradu

 

Kako uskladiti odnose

Dragan Paripović

10.12.2013.

U centru Horikon, 14. i 15. decembra 2013 održava se radionica Harmonizacija odnosa. Na ovoj radionici se obradjuju teme najvaznijih ljudskih odnosa kroz koje se mi - svesno ili ne - gradimo i oblikujemo.

Ceo tekst Ceo tekst Kako uskladiti odnose

 

Predavanje na temu regresoterapija

Dragan Paripović

5.12.2013.

Uvodno predavanje o Regresoterapiji će u Beogradu održati Asja Širovnik iz Slovenije, u ponedeljak, 09.12.2013. u prostoru Akademije 28, Nemanjina 28, u Plavoj sali na II spratu.

Ceo tekst Ceo tekst Predavanje na temu regresoterapija

 

Tečajevi uvodnih tehnika

Dragan Paripović

14.11.2013.

Tečajevi uvodnih tehnika (vežbe energije i Hong so tehnika meditacije).

Ceo tekst Ceo tekst Tečajevi uvodnih tehnika

 

Dolazi Bramačari Šubamrita

Dragan Paripović

10.11.2013.

U okviru tradicionalne turneje po zemljama Evropske unije, Beograd će u nedelju 24 novembra u 17.00 po prvi put ove godine posetiti Brahmačari Šubamrita. On je jedan od najbližih saradnika i učenik svetski priznatog duhovnog i humanitarnog lidera Amme (Amritanande Maji) i njen lični prevodilac.

Ceo tekst Ceo tekst Dolazi Bramačari Šubamrita

 

Priče i zagrljaji

Dragan Paripović

6.11.2013.

Veče na temu Šta je to usmeno pripovedanje, o magijskoj snazi reči i kako leče bardovi održaće se u četvrtak, 7. 11. 2013. u 19 h u klubu LEILA Records&Books, Kralja Petra 41, Beograd.

Ceo tekst Ceo tekst Priče i zagrljaji

 

Strane:
1 2 3 4 56 7 8

 

Brze veze

 

FacebookInstagramTwiter

© 2021. Spiritualni centar, portal duhovnosti.
Sva prava zadržana.