Sve veze, meni
Pretraživanje
Sve veze, meniPretraživanje

Ko poznaje druge, mudar je; ko poznaje sebe, vidi jasno – Lao Ce.

 

Vesti

 

Ukupno: 158

Strana 4 od 8

 

Intenziv u novembru

Dragan Paripović

15.11.2015.

Intenziv direktnog iskustva (Istine), trodnevna rezidens radionica, održaće se na Fruškoj Gori od 26. do 29. novembra. Tokom čitavog perioda učesnici borave u objektu u kome se radi, u mirnoj i zaštićenoj sredini, u tehnički i vremenski precizno strukturiranim uslovima

Ceo tekst Ceo tekst Intenziv u novembru

 

Seminar Eriksonove hipnoze

Dragan Paripović

10.11.2015.

U Beogradu će se 27-29. novembra održati seminar Eriksonove (konverzacijske) hipnoze. Ako su Vam dosadile teorije koje govore o hipnotskom pogledu, glasnim naređenjima, standardizovanim sugestijama i malom procentu hipnotisanih osoba ili - ako su Vam dosadile dezinformacije o hipnozi – onda je ovaj seminar za Vas.

Ceo tekst Ceo tekst Seminar Eriksonove hipnoze

 

Joga je muzika - kirtan

Dragan Paripović

26.9.2015.

Na jedinstveno iskustvo duhovne muzike povešće vas poznata umetnica sa britanske kirtan scene – Đahnavi Harison. Snaga i toplina njenog glasa samo su ukrasi duboke posvećenosti kojom stvara atmosferu, a beogradska publika imaće priliku da je lično iskusi u utorak 29. septembra od 19č. u Centru za kulturnu dekontaminaciju, Birčaninova 19a.

Ceo tekst Ceo tekst Joga je muzika - kirtan

 

Kako da nepovoljne okolnosti pretvorimo u povoljne

Dragan Paripović

5.9.2015.

U četvrtak, 10. septembra u 18:30, u hotelu Nevski (Venizelosova 4a) u Beogradu, Džajanti Kirpalani, predsednica Brama Kumaris svetskog duhovnog univerziteta, održaće predavanje o tome kako da na najbolji način iskoristimo postojeće životne okolnosti.

Ceo tekst Ceo tekst Kako da nepovoljne okolnosti pretvorimo u povoljne

 

Intenziv, ponovo

Dragan Paripović

21.7.2015.

Intenziv direktnog iskustva istine (prosvetljenja) održaće se u Titelu od 6. do 9. avgusta, a vodi ga Desimir Ivanović, direktni učenik osnivača intenziva, Čarlsa Bernera. Intenziv direktnog svesnog iskustva istine (prosvetljenja) je trodnevna rezidens radionica.

Ceo tekst Ceo tekst Intenziv, ponovo

 

Da li ste imali duhovna iskustva?

Dragan Paripović

19.5.2015.

Radionica, koja će se održati 22. maja u Beogradu, namenjena je onima koji bi želeli da utvrde da li su iskustva koja su imali duhovne priroda.

Ceo tekst Ceo tekst Da li ste imali duhovna iskustva?

 

Koncert meditativne muzike – Arthada i Friends

Dragan Paripović

6.5.2015.

Austrijski ansambl Arthada & Friends, koji je u nekoliko navrata gostovao kod nas, održaće besplatan koncert u velikoj sali Akademije 28 u Beogradu, 10. maja u 20 časova.

Ceo tekst Ceo tekst Koncert meditativne muzike – Arthada i Friends

 

Čakre i šamansko putovanje

Dragan Paripović

29.3.2015.

Besplatno uvodno predavanje za niz radionica na temu Manifestacija kroz čakre i šamansko putovanje održaće se 1. aprila u Beogradu.

Ceo tekst Ceo tekst Čakre i šamansko putovanje

 

Medicinska astrologija i energetska medicina

Dragan Paripović

28.3.2015.

Naredne nedelje na Institutu za Astrološka istraživanja i edukaciju Johan Kepler u Beogradu, održaće se seminari iz medicinske astrologije i energetske medicine koje će držati poznati stručnjaci u ovoj oblasti – Džejn Rider Patrik i Gaišeda Keavok.

Ceo tekst Ceo tekst Medicinska astrologija i energetska medicina

 

Rad na petoj čakri

Dragan Paripović

24.3.2015.

Radionica na 5. čakri po metodu Barbare En Brenan održaće se u Beogradu 28. i 29. marta. Od ranog detinjstva su nas učili da je važnije da se dopadnemo drugima nego da budemo istiniti prema sebi.

Ceo tekst Ceo tekst Rad na petoj čakri

 

Meditacije po metodu Mohanđija

Dragan Paripović

22.3.2015.

Svake sedmice, u Beogradu i Novom Sadu održavaju se meditacije po sistemu Mohanđija, savremenog indijskog duhovnog učitelja, koji se posvetio podizanju nivoa svesti čovečanstva putem meditacije i humanitarnog rada.

Ceo tekst Ceo tekst Meditacije po metodu Mohanđija

 

Kakva nam je slika o sebi

Dragan Paripović

21.3.2015.

U utorak, 24. marta, od 18 do 20h u hotelu Slavija, u Beogradu, održaće se besplatno predavanje sa temom da li postoji i kakva je identifikacija koja nam omogućava sebi da bolje funkcionišemo u životu.

Ceo tekst Ceo tekst Kakva nam je slika o sebi

 

Seminar autogenog treninga

Dragan Paripović

20.3.2015.

U Beogradu 22. marta počinje kurs autogenog treninga. Stres je odgovor – reakcija našeg organizma i psihe na zahteve spoljne sredine kojima ne uspevamo da se prilagodimo u optimalnom roku.

Ceo tekst Ceo tekst Seminar autogenog treninga

 

Uticaj emocija na zdravlje

Dragan Paripović

12.3.2015.

Interesantno predavanje o emocijama i njihovom uticaju na naše energetsko polje i zdravlje održaće Katarina Subotić, praktičar bioenergetsko-terapijske metode Barbare En Brenan.

Ceo tekst Ceo tekst Uticaj emocija na zdravlje

 

Da naučimo da komuniciramo

Dragan Paripović

2.12.2014.

Psihooaza, udruženje za psihološku edukaciju i treninge organizuje radionice, koje počiinju od 3. decembra. Teme radionice su asertivnost, nenasilna komunikacija, umeće razgovaranja - koji su su sve poželjniji oblici i načini komuniciranja u savremenom društvu.

Ceo tekst Ceo tekst Da naučimo da komuniciramo

 

Prevazilaženje životnih obrazaca

Dragan Paripović

25.11.2014.

Grupni rad na prepoznavanju identiteta održava se od 2. decembra u Beogradu. Identiteti su poput bajki koje nas uspavljuju, poput maski koje nas prerušavaju. Ponekad, uopšte nisu u skladu sa zahtevima naše Duše.

Ceo tekst Ceo tekst Prevazilaženje životnih obrazaca

 

Da bolje upoznamo svoje odnose

Dragan Paripović

11.11.2014.

Psihoterapijska i energetska radionica konekcija održaće se u Beogradu 22. i 23. 11. Radionica je smišljena tako da na veoma direktan način upozna učesnike sa pozicijom (psiho-energetski Identitet) koju sada zauzimaju, kako i kakve iz te pozicije grade odnose sa sobom i drugima, u kakvim situacijama se nalaze (za šta su prijemčivi), iskustvima u kojima su i slično.

Ceo tekst Ceo tekst Da bolje upoznamo svoje odnose

 

Kako rasteretiti emocije

Dragan Paripović

9.10.2014.

Trening tehnike emocionalne slobode (EFT osnovni nivo), održaće se 11. i 12. oktobra u Beogradu, od 10 do 18,30 časova. Za one koji bi hteli da nauče kako da primene ovu tehniku na sebi, kao i za sve one koji žele da postanu uspešniji u svojoj profesiji dodavanjem ovog moćnog alata, osnovni EFT trening je sjajna prilika.

Ceo tekst Ceo tekst Kako rasteretiti emocije

 

Pravazilaženje stresa

Dragan Paripović

7.10.2014.

U Beogradu, 19. oktobra od 19:00h - 20:30h i u Novom Sadu: 22. oktobra od 19:00h - 20:30h, održaće se kurs autogenog trenina. Autogeni trening je savremena psihološki priznata i psihoterapijska tehnika za borbu sa stresom.

Ceo tekst Ceo tekst Pravazilaženje stresa

 

Dan nenasilja

Dragan Paripović

2.10.2014.

Gandijev rođendan, 2. oktobar, odlukom Generalne skupštine UN iz 2007. godine proglašen je za Međunarodni dan nenasilja. Mahatma Gandi je je vodio indijsku nenasilnu revoluciju do konačne nezavisnosti od Velike Britanije 1947. godine, a već iduće godine ubijen je u atentatu koji je izvršio radikalni indus.

Ceo tekst Ceo tekst Dan nenasilja

 

Strane:
1 2 3 45 6 7 8

 

Brze veze

 

Bog

FacebookInstagramTwiter

© 2021. Spiritualni centar, portal duhovnosti.
Sva prava zadržana.