Sve veze, meni
Pretraživanje
Sve veze, meniPretraživanje

Pozivati se na rđava dela drugih, znači prati se blatom – Latinska izreka.

 

Vesti

 

Ukupno: 158

Strana 3 od 8

 

Songs of the soul – Balkanska turneja 2017

Dragan Paripović

19.10.2017.

Besplatni koncert – predstavljanje muzike Šri Činmoja u raznim aspektima i raznim izvođenjima - uz učešće muzičara iz čitavog sveta, održaće se u Beogradu 1. novembra u 19 h u Teatru 78, Resavska 78.

Ceo tekst Ceo tekst Songs of the soul – Balkanska turneja 2017

 

Ruke koje leče

Dragan Paripović

12.5.2017.

U Beogradu se od 19-21 maja održava radionica po metodu škole isceljenja Barbare En Brenan, a besplatno uvodno predavanje otvoreno za javnost će se održati u petak, 19. maja, 19-21h. Mesto je centar Ikarus, Gramšijeva 3a (Novi Beograd).

Ceo tekst Ceo tekst Ruke koje leče

 

Daoizam i besmrtnost

Dragan Paripović

6.5.2017.

U Beogradu, 9. maja u 17:30 Institut Konfucije organizuje predavanje sa temom Daoistička besmrtnost u svetlu savremene nauke. Predavač je profesor emeritus Livija Kon, koja predaje religiju i istočnoazijske studije na Univerzitetu Boston.

Ceo tekst Ceo tekst Daoizam i besmrtnost

 

Koncert grupe Inspiration-Flames

Dragan Paripović

2.5.2017.

U Beogradu, u subotu 13. maja u 20 časova u atrijumu Etnografskog muzeja održaće se koncert grupe Inspiration Flames, koja izvodi vokalne kompozicije Šri Činmoja u sopstvenim specifičnim aranžmanima.

Ceo tekst Ceo tekst Koncert grupe Inspiration-Flames

 

U susret svetlosti

Dragan Paripović

30.4.2017.

U teatru Madlenijanum u Beogradu 20. maja u 18 časova održaće se satsang - susret uživo sa dva velika savremena Majstora, Bramarišijem Mohanđijem i Sanjogijem Umašankarom. Pored meditacije koje će voditi, ova dva učitelja iz različitih tradicija odgovaraće i na pitanja posetilaca.

Ceo tekst Ceo tekst U susret svetlosti

 

Meditativna muzika novog doba

Dragan Paripović

26.3.2017.

Na koncertu meditativne muzike grupe CELESTIAL GROUND, tri izvrsna muzičara, Alap Jetzer (Švajcarska), Mandu Trummer (Austrija) i Lukas Ineichen (Švajcarska) podeliće sa slušaocima duboko iskustvo unutrašnjih svetova.

Ceo tekst Ceo tekst Meditativna muzika novog doba

 

Radionica na 7. čakri

Dragan Paripović

7.3.2017.

U Beogradu i Somboru, 1. aprila i 27. maja, održaće se radionica koja se bavi ograničavajućim uverenjima i njihovim prevazilaženjem. U sedmoj čakri shvatamo da je svim čakrama, svim aspektima nas, potrebna integracija.

Ceo tekst Ceo tekst Radionica na 7. čakri

 

Radionica na II čakri

Dragan Paripović

24.2.2017.

U Beogradu će se 17. marta 2017. održati radionica na drugoj čakri, koja se bavi (ne)ispunjenim potrebama i oralnom karakternom strukturom. Ulazeći u sferu druge čakre, krećemo se ka tečnom aspektu naše svesnosti.

Ceo tekst Ceo tekst Radionica na II čakri

 

Svakodnevne meditacije: besplatna aplikacija za android i i-phone

Dragan Paripović

20.1.2017.

Za lep početak svakog dana: inspirativni citati, koji menjaju pogled na život, iz zbirke od stotina aforizama duhovnog učitelja Šri Činmoja. Te univerzalne reči mudrosti obraćaju se direktno duši, inspirišući nas da zaronimo duboko u sebe i osetimo sopstvenu božanstvenost u tišini meditacije.

Ceo tekst Ceo tekst Svakodnevne meditacije: besplatna aplikacija za android i i-phone

 

Meditacije udruženja Nova svest

Dragan Paripović

13.1.2017.

Grupne meditacije Udruženje Nova Svest održavaćese nedeljom od 20:30-21:30h, na novoj lokaciji u prostoru kod TOME, Zeleni Venac 11.

Ceo tekst Ceo tekst Meditacije udruženja Nova svest

 

Isceljivanje života jogičkim metodima

Dragan Paripović

20.10.2016.

U Beogradu će se 21. oktobra 2016. godine u 19.30h održati predavanje o sistemu samoisceljivanja pranom, kosmičkom energijom, po sistemu Paramhanse Joganande i njegovih učenika.

Ceo tekst Ceo tekst Isceljivanje života jogičkim metodima

 

Šaktipat intenziv

Dragan Paripović

2.9.2016.

U Beogradu će se 16, 17. i 18. septembra održati drugi šaktipat intenziv, pod vođstvom danskog majstora Jana Esmana. Tokom tri veoma intenzivna dana, održavaće se prakse duboke meditacije, buđenja kundalini i doživljavanja snažnih duhovnih iskustava.

Ceo tekst Ceo tekst Šaktipat intenziv

 

38. intenziv

Dragan Paripović

11.7.2016.

Trideset osmi intenziv direktnog iskustva istine, pod vođstvom Desimira Ivanovića, majstora ove spiritualne prakse, održaće se od 25-28.avgusta 2016. u centru Janda La (www.jandala.org), na obali Dunava, u Krčedinu, kod Beške. Intenzivi su oduvek bili poznati kao prilike za istinsku transformaciju nas samih.

Ceo tekst Ceo tekst 38. intenziv

 

Regresivni čeneling & spiritualna komunikacija

Dragan Paripović

15.5.2016.

Krajem juna i početkom jula, počinje škola regresoterapije, u sklopu Međunarodne škole za energoterapeute Scalar Waves. Regresoterapija i regresivni čeneling je terapijska metoda poniranja i traženja uzroka fizičkih, psihičkih, duševnih i duhovnih blokada i bolesti.

Ceo tekst Ceo tekst Regresivni čeneling & spiritualna komunikacija

 

Taze Indija

Dragan Paripović

24.3.2016.

U Beogradu, 25. marta, 19:30, utiske sa svog četvrtog putovanja po Indiji preneće Spoma (prof. dr Spomenka Mujović). Biće reči o poseta Tiruvanamalaiju, Arunačali (Ramana Maharši), Putapartiju (Satja Sai Baba), Čenaju (Đidu Krišnamurti).

Ceo tekst Ceo tekst Taze Indija

 

Predavanje i seminar Svami Šivamurti

Dragan Paripović

24.3.2016.

U Beogradu u Bitef teatru 24. marta u 19 sati gostuje Svami Šivamurti, koja će održati otvoreno predavanje o jogi. Nakon toga, narednog vikenda Svami Šivamurti, jedna od vodećih joga instruktora Biharske škole, održaće joga seminar.

Ceo tekst Ceo tekst Predavanje i seminar Svami Šivamurti

 

Akademija desire - škola za bioenergoterapeute

Dragan Paripović

3.3.2016.

U petak. 4 marta u Beogradu, održaće se besplatna prezentacija škole za bioenergetičare. Škola za bioenergoterapeute traje godinu dana. Svaka dva meseca se organizuje po jedan seminar u trajanju od 10 radnih sati.

Ceo tekst Ceo tekst Akademija desire - škola za bioenergoterapeute

 

Koncert meditativne muzike – Blue Flower

Dragan Paripović

3.2.2016.

U Mikser House-u u Beogradu, 15. februara od 20.00, gostovaće vokalno-instrumentalni sastav Blue Flower. Ovaj ansambl već 17 godina izvodi meditativnu muziku. Grupa Blue Flower je dosad nastupala na brojnim samostalnim koncertima u zemlji i inostranstvu kao i u sklopu velikih koncerata Songs of the Soul u Njujorku i širom Evrope.

Ceo tekst Ceo tekst Koncert meditativne muzike – Blue Flower

 

Sloboda od štetnih navika

Dragan Paripović

29.1.2016.

U Beogradu se od 12. februara održava grupni koučing (trening) za oslobađanje od štetnih navika. Ako imate tvrdokornu naviku čije ste štetnosti svesni (slatkiši, cigarete, odlaganje, grickanje noktiju, zavisnost od interneta, loša organizacija vremena i sl.)

Ceo tekst Ceo tekst Sloboda od štetnih navika

 

Radionica za žene na zimski solsticij

Dragan Paripović

18.12.2015.

U Beogradu će se u nedelju, 20. decembra (18-21h), održati radionica za žene, pod nazivom Boginja u svakoj ženi – otkrijte puni spektar svoje ženstvenosti. Radionicu vodi Izabela Huber, klinički psiholog, life coach i plesni terapeut.

Ceo tekst Ceo tekst Radionica za žene na zimski solsticij

 

Strane:
1 2 34 5 6 7 8

 

Brze veze

 

FacebookInstagramTwiter

© 2021. Spiritualni centar, portal duhovnosti.
Sva prava zadržana.