Sve veze, meni
Pretraživanje
Sve veze, meniPretraživanje

Naš svet je već umoran od mržnje – Mahatma Gandi.

 

Vesti

 

Ukupno: 151

Strana 1 od 8

 

Šaktipat intenziv

Dragan Paripović

21.5.2021.

U Beogradu će se 28, 29. i 30. maja 2021. održati Šaktipat intenziv, koji vodi učitelj Jan Esman iz Danske. Reč „šaktipat“ u osnovi znači „silazak milosti“ ili „silazak duhovne energije“, to je milost buđenja kundalini u učeniku..

Ceo tekst Ceo tekst Šaktipat intenziv

 

Anđeli, izaslanici iz duhovnog sveta

Dragan Paripović

19.6.2020.

Radionica pod ovim imenom održaće se 29.i 30. juna 2020. od 16:00 do 20:00 u Beogradu, a vodiće ih ugledni norveški homeopata Andreas Bjorndal. On koristi svoja integrisana znanja i iskustva prvenstveno iz kabale, a potom homeopatije, starih kultura i njihovih medicinskih sistema.

Ceo tekst Ceo tekst Anđeli, izaslanici iz duhovnog sveta

 

Besplatni online eft tretmani za ublažavanje straha od korona virusa

Dragan Paripović

25.3.2020.

Želite li da se rešite straha od korona virusa ali vam ne polazi za rukom? To je često mnogo lakše reći nego učiniti. Ako se pitate da li ćete rešavanjem straha od korona virusa postati neoprezni i razboleti se, odgovor je NE.

Ceo tekst Ceo tekst Besplatni online eft tretmani za ublažavanje straha od korona virusa

 

Razrešavanje osećaja stida

Dragan Paripović

8.2.2020.

U Beogradu će se 16-17 maja održati radionica pod nazivom Unutar i izvan srama. Sram je, verovatno, najbolnija emocija koja postoji. Sram stvara uverenje da je sve što bismo uradili i bili već u korenu pogrešno, tako da je najbolje da nestanemo i budemo nevidljivi.

Ceo tekst Ceo tekst Razrešavanje osećaja stida

 

Veče svetlosti

Dragan Paripović

17.12.2019.

Božićno – novogodišnje bratsko okupljanje, pod nazivom Veče svetlosti, nadahnuto duhovno-umetničkim porukama dva velika bugarska mistika Petra Danova i Omrama Mihaela Ajvanhova, održaće se u Beogradu, u društvenom klubu „Jezgro“ u Vase Pelagića 21, na Senjaku, u subotu 28. decembra od 18 sati do (približno) 21 sat.

Ceo tekst Ceo tekst Veče svetlosti

 

Seminar po metodu Daskalosa

Dragan Paripović

30.11.2019.

Dvodnevni seminar po metodu grčkog mistika Daskalosa održaće se u Beogradu, 14. i 15. decembra. Daskalos je bio grčki mistik i iscelitelj sa Kipra, rođen je 1912. godine, a njegovo pravo ime je dr Stylianos Atteshlis.

Ceo tekst Ceo tekst Seminar po metodu Daskalosa

 

Dan Dodola za Staru planinu

Katarina Subotić

31.10.2019.

Čak i ako smo daleko od mesta koje je ugroženo požarom, kao Stara planina, ili Amazon, i sprečeni da fizički pritrčimo u pomoć, okupićemo se u virtualnom prostoru i održati zajedničku meditaciju sa namerom da se vatra stiša, prizivajući element vode koji će ponovo uspostaviti balans.

Ceo tekst Ceo tekst Dan Dodola za Staru planinu

 

Veče Danova i Ajvanhova

Dragan Paripović

29.10.2019.

Književno - umetničko veče posvećeno životu i delu dva bugarska mistika – Petra Danova i Omrama Mihaela Ajvanhova - održaće se u Beogradu, 8. novembra u 19 časova. Govoriće Ivana Živković, književni prevodilac i Petar Šumski, pesnik, a domaćin večeri biće Dragan Paripović, urednik izdavačke kuće Babun.

Ceo tekst Ceo tekst Veče Danova i Ajvanhova

 

Koncert meditativne muzike – Sahadeva orkestar

Dragan Paripović

18.10.2019.

Koncert Sahadeva orkestra, vrhunsko izvođenje savremene duhovne muzike, održaće se 11. novembra u 19:30 u Pozorištu na Terazijama. Sahadeva Orkestar na koncertima predstavlja muziku i poeziju Šri Činmoja, indijskog savremenog kompozitora, pesnika i filozofa.

Ceo tekst Ceo tekst Koncert meditativne muzike – Sahadeva orkestar

 

Anđeli izaslanici duhovnog sveta

Dragan Paripović

3.10.2019.

U Beogradu će se od 1. do 3. novembra održati seminar poznatog norveškog homeopate Andreasa Bjorndala. Ovaj autor, većini poznat kao vrhunski homeopata, vodiće seminar koristeći svoja integrisana znanja i iskustva prvenstveno iz kabale, a potom homeopatije, starih kultura i njihovih medicinskih sistema.

Ceo tekst Ceo tekst Anđeli izaslanici duhovnog sveta

 

Mohanđi u Srbiji

Dragan Paripović

23.8.2019.

Savremeni duhovni učitelj i filantrop Mohanđi boraviće u Srbiji u oktobru ove godine, i tom prilikom održati satsang u Beogradu, 13. oktobra, kao i ritrit na Kopaoniku, 25. oktobra do 1. novembra. Mohanđi sebe smatra običnim čovekom, neuobičajenog temperamenta.

Ceo tekst Ceo tekst Mohanđi u Srbiji

 

Gnostička astrologija

Dragan Paripović

27.6.2019.

U Beogradu, u Kulturnom centru Vlada Divljan, u petak 28. juna u 19 h održaće se predstavljanje knjige Gnostička astrologija, autora Milovana Nikolića.

Ceo tekst Ceo tekst Gnostička astrologija

 

Seminar o ljudskim tipovima

Dragan Paripović

16.4.2019.

U Beogradu se 20. i 21. aprila od 9 do 17 h održava seminar o određivanju osnovnog čovekovog tipa po eneagramu, po metodu G. I. Gurđijeva. Uvodno predavanje se održava u petak, 19. aprila u 19h, Centar za edukaciju Holi, Beograd, Ulica Knjeginje Ljubice 12.

Ceo tekst Ceo tekst Seminar o ljudskim tipovima

 

Vikend radionica Ruke koje leče

Dragan Paripović

21.3.2019.

Ova radionica po metodi dr Barbare En Brenan, započinje u petak 12. aprila u 18:30 besplatnim predavanjem koje je otvoreno za sve, a održaće se u Beogradu u Belgrade City hotelu, Savski trg 7.

Ceo tekst Ceo tekst Vikend radionica Ruke koje leče

 

Anatomija straha

Dragan Paripović

19.3.2019.

Radionica Način na koji se povezujemo koja se bavi polivagalnom teorijom, traumom i uticajem straha na naše zdravlje, naročito nervni sistem, održaće se u Beogradu, 11-12 maja ove godine.

Ceo tekst Ceo tekst Anatomija straha

 

Predavanje i radionica regresoterapije

Dragan Paripović

18.3.2019.

U Beogradu će se 19. marta održati predavanje Prenatalni život, nakon kojeg sledi jednodnevna radionica Povraćaj energije iz prenatalnog perioda i to u nedelju 24.03.2019. Prenatalni period je period prvobitnih iskustava inkarnirane duše.

Ceo tekst Ceo tekst Predavanje i radionica regresoterapije

 

Muzička meditacija

Dragan Paripović

12.3.2019.

U Parobrodu u Beogradu (Kapetan-Mišina 6a) će se 17. marta u 16:00 održati koncert ansambla Inspiration-Flames iz Bugarske. Ova grupa postoji od 2010. godine. Dosad su održali 50-tak koncerata u nekoliko zemalja Evrope: Srbija, Bosna, Mađarska, Češka, Austrija, Makedonija.

Ceo tekst Ceo tekst Muzička meditacija

 

Veče ezoterije

Dragan Paripović

22.2.2019.

U Beogradu se u petak, 22. februara, sa početkom u 19:30, održava veče ezoterije, na kojem će se voditi razgovor sa nekoliko vrsnih poznalavaca ove tematike. Na temu tarota, autor knjige Duhovi tarota nam stiže direktno iz Šangaja.

Ceo tekst Ceo tekst Veče ezoterije

 

Prva čakra i trauma rođenja

Dragan Paripović

16.2.2019.

Radionica sa ciljem upoznavanja odnosa prve čakre i traume rođenja po sistemu Barbare En Brenan održaće se u Beogradu, 30. i 31. marta. Egzistencija svakog ljudskog bića započinje, u ovom životu, mnogo ranije nego li sam čin rođenja.

Ceo tekst Ceo tekst Prva čakra i trauma rođenja

 

Predavanje o klasičnoj hata jogi

Dragan Paripović

18.1.2019.

U Beogradu će se 25. januara u Galeriji Artget u Kulturnom centru Beograda održati besplatno predavanje: Klasična hatha joga – razvijanje energije i unutrašnje stabilnosti. Fizički aspekt joge, vežbe joge koje danas svako radi, shvataju se olako i primenjuju se površno.

Ceo tekst Ceo tekst Predavanje o klasičnoj hata jogi

 

Strane:
12 3 4 5 6 7 8

 

Brze veze

 

FacebookInstagramTwiter

© 2021. Spiritualni centar, portal duhovnosti.
Sva prava zadržana.