Sve veze, meni
Pretraživanje
Sve veze, meniPretraživanje

Neki tragaoci će učiniti sve za svoje Samoostvarenje, osim da rade za njega – Šri Činmoj.

 

Vesti

2.4.2013.

Napisala / Napisao: Dragan Paripović

Tehnika emocionalne slobode

 

Tehnika emocionalne slobode

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

Studio za edukaciju i vrhunska dostignuća i voditelj edukacije „Okrugla Duga”, Jasmina Kovačev poziva na: a) Besplatno uvodno predavanje "Da li biti svestan ili spontan roditelj?" u nedelju, 7. aprila 2013. u 20 časova i b) EFT (Tehnika emocionalne slobode) nivo jedan 6 i 7april Beograd
a) Poštovani roditelji i svi oni kojima su deca sve na svetu, čast nam je i zadovoljstvo da Vas pozovemo na besplatno uvodno predavanje - "Da li biti svestan ili spontan roditelj?" u nedelju, 7. aprila 2013. u 20 časova. Predavač je Jasmina Kovačev, međunarodni sertifikovani EFT trener i praktičar i master meta health i NLP master, koja živi na Novom Zelandu.

Nakon predavanja, uslediće:

Dvodnevni seminar Svesno roditeljstvo koji vam nudi da saznate mogućnosti EFT-ja u uspešnom roditeljevanju u prenatalnom, natalnom i postnatalnom periodu. Naučite kako da komunicirate sa svojim detetom kako bi ono postalo jednog dana zdrava i uspešna osoba, ispunjena samopouzdanjem. Dete se ne formira kada se pojavi problem, nego mnogo ranije, a na vama je da to postignete na vreme. Ovo je seminar za svakog roditelja, a i za svakog ko je bio dete. Možemo promeniti svoju budućnost menjanjem programa iz prošlosti. I vi ste nekada bili dete i bili podložni roditeljskom programiranju. Nikada nije kasno promeniti svoje programe i krenuti novim pravcem u životu. Naučite novi revolucionarni pogled na prenošenje genetskih karakteristika, osobina i bolesti. Teorija genetskog nasleđa nije uklesana u kamen, a EFT je alatka za realizaciju postulata ove teorije.

Deo seminara „Svesno roditeljstvo“ otvoriće vam oči za razne teme vezane za vaše potomstvo i vas same. Naučićete i najnovija viđenja naprednih naučnika o genetskom aktiviranju i deaktiviranju, kao i naučiti gde sve možete primeniti EFT u prenatalnom, natalnom i ranom postnatalnom periodu. Svaki roditelj će mnogo naučiti o sebi i o svom detetu. Čak i ako niste roditelj, ovo je seminar koji će vam otvoriti oči i puno pomoći u daljem ličnom razvoju.

Komentari ranijih polaznika seminara:

“Žalim što nisam imala prilike da poslušam ovakvo predavanje u periodu kada sam se pripremala za materinstvo, ali znači mi i sada. Definitivno je neophodno ponoviti kurs i za širi auditorijum. Hvala.” S.T.

“Korist – Izuzetno iskustvo, pokrenulo je puno doživljaja i iskustava vezanih za moje detinjstvo, kao i materinstvo! Očekuje me puno “tapkanja”. Sugestija – Škola za roditeljstvo u Srbiji ne postoji, a neophodna je. Na svim nivoima – “svesni” da se još više osveste, a onim drugima makar malo svetlosti u oblast roditeljovanja. Imate svu moju podršku i pomoć ako je potrebno. Hvala Vam.” LJ.R. D.

“Draga Jasmina, hvala za današnji trening o roditeljstvu, privilegija je biti među prvima, probiti led i dobiti mnogo novih informacija i krenuti u primenu EFT na sebi i u roditeljstvu. I zaista, neka ovo bude samo prvi korak na krčenju puta ka ljubavi i zadovoljstvu i širenju MIRA. Trening uvrstite u vaše redovne programe, verujem da ćete imati dobre rezultate. Ja sam prezadovoljna što mi se pružila prilika da budem ovde.” M.Z.

“Draga Jasmina, žalim što nisam imala mogućnosti da ovo današnje saznanje primenim na svojoj deci, a isto znam da moja deca žele da imaju informaciju o tome, šta u datom momentu ili situaciji da kažu ili primene u vaspitanju svog deteta. Preporučiću im, a neka sami preuzmu odgovornost na sebe – da li će sledeće godine prisustvovati. Hvala Vam.” S.B.

“Izuzetno sam zadovoljna današnjim treningom i informacijama koje sam čula. Počastvovana sam, što sam bila na mestu koje mi je otvorilo novi put, a cilj je što kvalitetniji život.”M.A.

“Izuzetna saznanja koja će nam u mnogome pomoći da poboljšamo svoj život i svih koje volimo. Nešto što nismo mogli ni da pomislimo da je moguće otvara nam se kao mogućnost.”R.V.

Zbog ograničenog broja mesta, prijavite svoje prisustvo predavanju ili seminaru

Info i prijave na telefon: 063 1608116

b)

Za one koji bi hteli da nauče kako da primenjuju tehniku na sebi, kao i za sve one koji žele postati uspešniji u svojoj profesiji dodavanjem ovog moćnog alata, imate priliku pohađanjem osnovnog EFT seminara Nivo Jedan.

Zamislite, kako bi to bilo kada bi svakog trenutka imali mogućnost umanjiti vlastitu napetost, bol, umanjiti teške emocije... To je moguće. Provedite dva izuzetna dana i osnažite se znanjem koje ćete koristiti za pomoć samom sebi ili krenite u edukaciju kako bi dodali ovu efikasnu tehniku svojoj profesiji i postali još uspešniji kao medicinski radnik, alternativac, psiholog, coach, trener, edukator... Stotine hiljada ljudi u svetu se okreću ovoj revolucionarnoj tehnici.

OPREZ: EFT je moćna tehnika ali postoji velika opasnost da se tehnika objasni kao jednostavna i shvati olako. Razlog leži u tome što se tehnički deo tehnike, može objasniti u 5 minuta i što je mogu naučiti i mala deca na vrlo bazičnom nivou. Tehnički deo je samo neophodan deo, a ni blizu suštini. Verujte, postoji razlog zašto Jasmina drži puna dva dana edukacije (9-17:30) za OSNOVNI NIVO EFT-a. Nakon puna dva dinamična dana polaznici su osposobljeni za isključivo rad na sebi na bazičnom nivou. EFT je moćna i duboka tehnika koja samo izgleda jednostavna. Za profesionalnu primenu, ovo je samo prvi korak.

Šta su rekli neki od polaznika:

„Ako mogu sada da promenim moju emocionalnu stvarnost o događajima u prošlosti, onda mogu da promenim i samu prošlost i oslobodim se njenog tereta.“ Z.L.

„Jako lepo, precizno uz dosta slikovitih primera i praktičnog rada. Sve vrijeme se osećala izuzetno pozitivna energija, što je za posebnu pohvalu.“ J.

„Tehnika je predstavljena na jako uverljiv, spontan i zanimljiv način. Um mi je sve vrieme bio uz predavača.“ I.S

„Iako mi je u početku izgledalo suviše lako rešiti neki problem običnim tapkanjem, na kraju dana, kada sam odtapkala nekoliko emotivno nabijenih situacija, potpuno sam sigurna da ću još dugo, dugo koristiti ono što sam danas naučila. Unapred se veselim Nivou 2, jer ću postati kompetentnija da pomognem sebi i onima sa kojima radim.“ Psiholog Lj.A.R.

Poklonite si tehniku koja će vam olakšati život.

Info i prijave na telefon: 063 1608116

 

Brze veze

 

Uspeh

Tao te đing

Strategije

Zahvalnost

Biharska škola

Šamanizam

Transpersonalna psihologija

Manipura

Matriks

Bramanizam

Relaksacija

Internet

letnji solsticij

Nadbiskup Dezmond Tutu

Misli

Gandalf

Molitva

Micugi Saotome

Čug Liag

Magija

Vede

Tao

Astralna projekcija

Apokalipsa

Koncentracija na srce

Roditeljstvo

Prva čakra

Drvo života

Mladhara

Kreativno sanjanje

Meditacija na cvet

Či gong

FacebookInstagramTwiter

© 2021. Spiritualni centar, portal duhovnosti.
Sva prava zadržana.