Sve veze, meni
Pretraživanje
Sve veze, meniPretraživanje

Ne nadaj se ljubavi od života ako ga ti ne voliš istom merom – Šankara.

 

Vesti

29.1.2016.

Napisala / Napisao: Dragan Paripović

Sloboda od štetnih navika

 

Sloboda od štetnih navika

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

U Beogradu se od 12. februara održava grupni koučing (trening) za oslobađanje od štetnih navika. Ako imate tvrdokornu naviku čije ste štetnosti svesni (slatkiši, cigarete, odlaganje, grickanje noktiju, zavisnost od interneta, loša organizacija vremena i sl.), onda je ovo možda prava prilika za vas. Možda ste bezuspešno pokušavali da je se rešite, možda odlažete već dugo da se sa time suočite? Šta bi bilo moguće u vašem životu ako biste konačno bili slobodni? Da li je vreme da kažete sebi da i napravite taj korak?

Za oslobađanje od štetne navike nije neophodno da imate snažnu volju, nisu neophodne godine psihoterapije, ne morate poznavati njene uzroke i ne morate voditi tešku borbu sa apstinencijalnim simptomima. Na kraju, ne morate biti sami u tome. Dovoljno je tri do četiri nedelje i dobar okvir za promenu.

Program je zamišljen kao kombinacija grupnog i individualnog koučinga i koristi principe i tehnike iz bihejvioralne terapije, hipnoterapije i energetskih terapija (naročito rad sa emocijama).

Prijave su poželjne što ranije, da bismo uradili preliminarni individualni upitnik i intervju, pre početka grupnog koučinga, 12.2. 2016.

Sve informacije i prijave preko e mail adrese (izabelahuber@gmx.at) i na telefon 0637401586.
Voditelj programa:

Izabela Huber Neurokoučing i terapija psiholog Izabela Huber je klinički psiholog, life coach, plesni terapeut, konsultant za kontrolu navika. Njen pristup „Coaching by Consciousness“ zasnovan je na principima neurokoučinga, što znači, na integraciji proverenih metoda promene iz različitih tradicija (psihoterapija, hipnoterapija, meditacija, energetski rad...) sa novim saznanjima neuronauke.

Više na .www.izabelahuber.com

 

Brze veze

 

Umeće ratovanja

Vrste joge

Misija duše

Kamen Mudrosti

Bardovi

Eneagram

Ken Vilber

Sajentologija

Problemi

Kundalini

Hermes

Šri Činmoj

Uspenski

Muzika

Micugi Saotome

letnji solsticij

Ambicija

Slavinski

Ahimsa

Ajna čakra

Vedanta

Munenori

Isceljenje

Životni

Psihološka astrologija

Komunikacija

Borilačke veštine

Prevazilaženje negativnih osećanja

Relaksacija

Ekskalibur

Svetske zavere

Kreativno sanjanje

FacebookInstagramTwiter

© 2021. Spiritualni centar, portal duhovnosti.
Sva prava zadržana.