Sve veze, meni
Pretraživanje
Sve veze, meniPretraživanje

Nema mrtve materije, jer po celoj beskrajnoj vaseljeni sve se kreće, sve treperi, sve živi – Nikola Tesla.

 

Vesti

29.1.2016.

Napisala / Napisao: Dragan Paripović

Sloboda od štetnih navika

 

Sloboda od štetnih navika

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

U Beogradu se od 12. februara održava grupni koučing (trening) za oslobađanje od štetnih navika. Ako imate tvrdokornu naviku čije ste štetnosti svesni (slatkiši, cigarete, odlaganje, grickanje noktiju, zavisnost od interneta, loša organizacija vremena i sl.), onda je ovo možda prava prilika za vas. Možda ste bezuspešno pokušavali da je se rešite, možda odlažete već dugo da se sa time suočite? Šta bi bilo moguće u vašem životu ako biste konačno bili slobodni? Da li je vreme da kažete sebi da i napravite taj korak?

Za oslobađanje od štetne navike nije neophodno da imate snažnu volju, nisu neophodne godine psihoterapije, ne morate poznavati njene uzroke i ne morate voditi tešku borbu sa apstinencijalnim simptomima. Na kraju, ne morate biti sami u tome. Dovoljno je tri do četiri nedelje i dobar okvir za promenu.

Program je zamišljen kao kombinacija grupnog i individualnog koučinga i koristi principe i tehnike iz bihejvioralne terapije, hipnoterapije i energetskih terapija (naročito rad sa emocijama).

Prijave su poželjne što ranije, da bismo uradili preliminarni individualni upitnik i intervju, pre početka grupnog koučinga, 12.2. 2016.

Sve informacije i prijave preko e mail adrese (izabelahuber@gmx.at) i na telefon 0637401586.
Voditelj programa:

Izabela Huber Neurokoučing i terapija psiholog Izabela Huber je klinički psiholog, life coach, plesni terapeut, konsultant za kontrolu navika. Njen pristup „Coaching by Consciousness“ zasnovan je na principima neurokoučinga, što znači, na integraciji proverenih metoda promene iz različitih tradicija (psihoterapija, hipnoterapija, meditacija, energetski rad...) sa novim saznanjima neuronauke.

Više na .www.izabelahuber.com

 

Brze veze

 

Šizoidni karakter

Avidja

Duša

Kristali

Kali Juga

Sadhana

Ambicija

Snaga

Arđuna

Tolteci

Mladhara

Šambala

Budizam

Prevazilaženje negativnih osećanja

Guru

Mirabai Krišna

Mačevanje

Ći gung

Mahavir

Či gong

Duhovni život

Srce

Joga sutre

Kirtan

Magija

Borilačke veštine

Prva čakra

Sveti Gral

Unutrašnji učitelj

Intenziv

Omram Mihail Ajvanov

Koncentracija na srce

FacebookInstagramTwiter

© 2021. Spiritualni centar, portal duhovnosti.
Sva prava zadržana.