Sve veze, meni
Pretraživanje
Sve veze, meniPretraživanje

Ko ne misli o dobru, taj misli o zlu – Srpska poslovica.

 

Vesti

30.4.2013.

Napisala / Napisao: Dragan Paripović

Seminar kundalini joge

 

Seminar kundalini joge

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

U Beogradu će se 11. i 12. maja održati seminar kundalini joge. Naglasak je na oslobađanju od strahova i uklanjanju unutrašnjeg gneva, kao i orijentaciji na ljubav kao stav prema svetu. Seminar će voditi Pavandžot Singh iz Moskve, KRI (Kundalini Research Institute) sertifikovani učitelj kundalini joge.

“Sreća - je vaše pravo koje ste dobili rodjenjem. Nju niko ne može da vam oduzme. Ali, vi se ponašate kao da to nije vaše prirodno pravo. Vi počinjete da želite sreću, umesto da je prihvatite   I izražavate. Kada vi želite sreću, vi indirektno želite I nesreću, ti pojmovi se smenjuju kao što dan menja noć. Kada vi želite sreću, za svakom srećom će stići ogorčenje, a njega zatim zamenjuje opet sreća.
Vaša sreća nije u tome da se takmičite sa nečim nad čim nemate nikakvu moć. Jer se Beskonačnost, stvaralački početak života I svesti, vama ne potčinjava. I ne treba ni da pokušavate da je kontrolišete. Plivajte niz struju, i možete dostići  šta god želite. Plivajte uz struju, borite se, i bićete nesrećni.

To je to, veoma prosto. Jedini vaš problem je to što još niste dovoljno razvili vaše duhovne vrline, vaše sposobnosti koncentracije, kao i zahvalnost,  pozitivno dno ka svemu.

Svest mora da igra zajedno sa telom. Ceo Univerzum je scena na kojoj vi plešete, I vaša duša je koreograf tog plesa. Pokušajte da osetite da je svako delovanje, koje izvršavate, najlepši ples, jer plešete zajedno sa Univerzumom.
Nemojte ni o čemu žaliti. Oprostite svima. Izražavajte vašu suštinu. Dozvolite vašem srcu da vas vodi, bez ikakvih ograničenja, pravila I straha."
- Jogi Badžan, osnivač ove škole kundalini joge

Informacije i rezervacije
Danica, 063/7685598, Maša 066/5086665

 

Brze veze

 

Psihološka astrologija

Anahata

Emocije

Bhagavad Gita

Majanski kalendar

Kosmički Zakon

Omram Mihail Ajvanov

Tao

Šamanizam

Manipura

Kristijan Rozenkrojc

Astralni svet

Besmrtnost

Problemi

Neispunjene potrebe

Samorazvoj

Svest

Satja juga

Don Huan

Činmoj

Lucidno sanjanje

Budizam

Mentalni svet

Kundalini

Magija

Astralna projekcija

Bardovi

Anđeli čuvari

Srce

Siromaštvo

Biharska škola

Nevezanost

FacebookInstagramTwiter

© 2021. Spiritualni centar, portal duhovnosti.
Sva prava zadržana.