Sve veze, meni
Pretraživanje
Sve veze, meniPretraživanje

Vrhunski jogi je onaj ko sve ljude gleda sa podjednakim stavom uma - pokrovitelje, neprijatelje, strance, posrednike, omrznuta bića, rođake, vrle i nebožanske – Šri Krišna.

 

Vesti

17.3.2018.

Napisala / Napisao: Dragan Paripović

Šamansko-majanska radionica ples energija

 

Šamansko-majanska radionica ples energija

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

Prvi put u Srbiji gostovaće majanska šamanka Adrijana Tata Rojas iz Kolumbije i tom prilikom održaće (besplatno) predavanje na Novom Beogradu, u konferencijskoj sali OŠ Branko Radičević, 27.03.2018.u 20:00. Na predavanju će predstaviti majansko-šamansko učenje o sinhronizovanju čoveka sa vremenom na čijim osnovama je zasnovala svoj duhovno-isceljujući rad. Snažna energija, vera i mudrost ove izuzetne šamanke iz Kolumbije dodirnuće vaše duševno i duhovno biće, a kroz CHOLKIJ ili radionicu Svetog Kalendara , naučiće vas da se uskladjujete sa 20 energija Svetog kalendara.

Majanski krst, Znak, Val, Energetski brojevi i Ciklusi osnovne su alatke koje ćemo koristiti na radionici.

Radionica šamanke Andrijane Tate Rojas omogućiće učesnicima da se povežu sa mudrostima Svetog kalendara, kako početnicima tako i onima koji već poznaju majanske simbole, na jedan originalan način. Radionica je namenjena svima onima koji su otvorenog uma i koji znaju da nas različiti putevi samo-spoznaje i razvoja mogu samo obogatiti.

O Adrijani Tata Rojas

Rođena je u Bogoti u Kolumbiji. Svoja prva znanja o Majanskom Sinhronaru kao i šamanskoj praksi stekla je pre više od 20 godina. Sada je Ajk'ji (duhovni vodič Majana , stručnjak tradicionalnog Svetog kalendara Cholkij. Ona je takođe inicirana u amazonskoj tradiciji ,na neobičnom putovanju od preko 180 milja pešice kroz dubine džungle. Na tom putu otkrila je snagu koja se nalazi u svakom biću i hitnu potrebu da se ponovo poveže sa Majkom Zemljom. Ovo je učinilo da je ona jedna od retkih žena koje su Preci prihvatili kao Ratnika Zelenog Puta.

Poslednjih desetak godina vodi raznovrsne seminare i radionice ponovnog povezivanja i povratka energije ženske svijesti širom Evrope i Severne Amerike.

 

Brze veze

 

Astral

Koncentracija na srce

Nevezanost

Ličnost

Petar Danov

Ljubomora

Sveti Gral

Kastaneda

Mentalni svet

Šri Činmoj

Nadbiskup Dezmond Tutu

Mazohistički karakter

Futurizam

Magija

Muladhara

Snovi

Don Huan

Sufi priče

Psihoterapija

In memoriam

Strategije

Meditacija na cvet

Društvene mreže

Uspeh

Direktno iskustvo

Problemi

Relaksacija

Tibetanski budizam

Besmrtnost

Šatkarme

Umeće ratovanja

Duhovno obrazovanje

FacebookInstagramTwiter

© 2021. Spiritualni centar, portal duhovnosti.
Sva prava zadržana.