Sve veze, meni
Pretraživanje
Sve veze, meniPretraživanje

Najbolje piće na svetu je kad čovek ne pusti zlu reč koja mu je u ustima nego je proguta – Muhamed.

 

Vesti

6.10.2012.

Napisala / Napisao: Dragan Paripović

Promocija knjige Desimira Ivanovića

 

Promocija knjige Desimira Ivanovića

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

"OD USAMLJENOSTI DO ODNOSA"
 
10. 10. u 19 č. u Galeriji ArtCENTAR, Višnjićeva 3, Beograd.

O knjizi

„Usamljenost i besmisao su najčešće bolesti današnjice.“

Ovom rečenicom počinje knjiga „Od usamljenosti do odnosa“ dipl. ing. Desimira D. Ivanovića, rukovodioca Škole kliringa i lajf koučinga „Dijada“ koji je svoje psihoterapeutsko znanje primio od osnivača kliringa Čarlsa Bernera lično, a usput stekao i titulu majstora aikidoa (crni pojas, drugi dan) i postao vrsan i cenjen enolog.

Prva knjiga Desimira D. Ivanovića o psihoterapiji, „Da li sam ja normalan?“, objavljena 2007. godine, postala je bestseler čim je izašla iz šatampe, a tražena je i prodaje se i danas. Sada je ovaj zanimljivi autor i renomirani psihoterapeut objavio i svoju drugu knjigu na tu temu, od koje se očekuje da svakako nadmaši čak i čitanost prve knjige. Zašto? Pa zato što govori istinu, o sveprisutnim, opšte ljudskim problemima. Zato što će se svako, neminovno, u ovj knjizi  sresti sa situacijama, kočnicama, dilemama koje poznaje. S tim, što mu knjiga neće omogućiti samo da prepozna svoj probem, već i da se uveri kako postoji put za njegovo razrešenje, koji nije ni nedostižan, ni egzotičan. Usamljenost i besmisao jesu najčešće bolesti današnjice, zar ne?

Ali, možda vas ne muče vaši problemi tako intenzivno kao tuđi? Jer, možda ste baš Vi jedna od onih osoba kojima se drugi stalno obraćaju za savet, ispovedaju se, traže pomć, iako Vi nemate pojma zašto je to tako i često se pitate, šta je to u Vama što navodi druge jude da Vam se povere? Odgovor na to pitanje, takođe ćete naći u knjzi „Od usamljenosti do odnosa“. Kao i mnoge druge odgovore.

U svojoj novoj knjizi, autor koji je do sada trenrao 14 generacija klirera, opisao je ovu tehniku psihoterapije kroz primere iz svoje prakse, sticane u osam zemalja sveta (Srbija, Francuska, Nemačka, Švajcarska, Engleska, Makedonija, Italija i Austrija). Mi Vas od srca pozivamo ne samo da knjigu pročitate, već da nam se pridružite na promociji, koja će predstaviti ne samo novu knjigu Desimira D. Ivanovića, već i same tehnike kliringa i lajf koučinga.

Promocija, u kojoj će uz autora knjige učestvovati i Milan Vidojević, književnik i Milica Damjanović Krković, književnik, predstaviće početak nove školske godine Škole kliringa i lajf koučinga "Dijada", te nakon nje slede aktivnosti Škole kliringa i lajf koučinga "Dijada" istaknute u priloženom programu Galerije ArtCENTAR.

Dodatni info:
ArtCENTAR: 011/104-99-34
DIJADA: 064/12-66-402 i 064/19-45-591
dijada@ptt.rs

 

Brze veze

 

Okultizam

Strategije

Či gong

Mogulska dinastija

Atlantida

Transpersonalna psihologija

Budućnost sveta

Budizam

Swadisthana

Astralni svet

Intervju

Mahavir

Bardovi

Tantra

Nadbiskup Dezmond Tutu

Joga sutre

Ajna čakra

Kamen Mudrosti

Majčinski aspekt

Božanski zakon

Vidja

Patanđali

Samoprevazilaženje

Pranajama

Tao

Nju ejdž

Sajentologija

Gandi

Samospoznaja

Liu Đi

Sveti Gral

Zakon karme

FacebookInstagramTwiter

© 2021. Spiritualni centar, portal duhovnosti.
Sva prava zadržana.