Sve veze, meni
Pretraživanje
Sve veze, meniPretraživanje

Pozivati se na rđava dela drugih, znači prati se blatom – Latinska izreka.

 

Vesti

18.1.2019.

Napisala / Napisao: Dragan Paripović

Predavanje o klasičnoj hata jogi

 

Predavanje o klasičnoj hata jogi

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

U Beogradu će se 25. januara u Galeriji Artget u Kulturnom centru Beograda održati besplatno predavanje "Klasična hatha joga – razvijanje energije i unutrašnje  stabilnosti". Fizički aspekt joge, vežbe joge koje danas svako radi, shvataju se olako i primenjuju se površno. Svrha hatha joge je da zaista oslobodi vitalnu i mentalnu energiju koje su u čoveku ograničene i neprobuđene, da ukloni energetske prepreke nastale nepravilnim vođenjem života. Ako se joga vežbe rade na klasičan način propisanim redosledom, onda je ne samo dobro zdravlje zagarantovano već i mentalna i emocionalna ravnoteža i stabilnost ličnosti.

Ovo predavanje će omogućiti dublje razumevanje praksi joge, njihove dubine i savršenosti, i probudiće i rasplamsaće motivaciju da se uroni u ličnu praksu ove drevne veštine.

U brojne pozitivne efekte koja hatha joga u dublje razumevanje praksi joge i probudiće i otkloniti uvrežene predrasude, a rasplamsaće motivaciju da se uroni u ličnu praksu ove drevne veštine.

Predavanje je u organizaciji Srpske Joga Unije. Predavanje drži Sanjasi Anandaratna iz Švajcarske, a ulaz na predavanje je slobodan.

Sanjasi Anandaratna je osnivač Samatvam joga škole, joga centra u Cirihu, u Švajcarskoj. Od 2000. godine je posvetio život proučavanju učenja Svami Satjanande Sarasvatija i Svami Niranđananande Sarasvatija. Tokom dugih boravaka u ašramu Biharske škole joge (BSY) i u Rikhijapit ašramu u Indiji, istraživao je kako da se teoretsko znanje o jogi sprovede u praksu i svakodnevni život. Stečeno i duboko utemeljeno znanje o jogi deli sa svima na lak i nadahnut način, nastavljajući i dalje sa svojim ličnim joga treningom boraveći svake godine u ašramu Biharske škole joge, Ganga daršan joga višvapitu, u Mungiru, u Indiji. Anandaratna je kvalifikovani učitelj u Satjanananda joga tradiciji i aktivan član Satjananda joga akademije Evrope.

Dodatne informacije: yogaseminari@gmail.com
Facebook event: https://www.facebook.com/events/256934218504342/

 

Brze veze

 

Problemi

Autogeni trening

Unutrašnji učitelj

Šizoidna struktura

Ekskalibur

Šatkarme

Svetlost

Tolerancija

Dzog ćen

Disciplina

Lemurija

Regresoterapija

Babun

Pažnja

Pokloni

Prosvetljenje

Zapadna staza

Besmrtnost

Ahimsa

Psihološka astrologija

Vede

Priroda

Psihoterapija

Kundalini

Jogananda

Gandi

Kliring

Anđeli

Ambicija

Internet

Joga

Astralna projekcija

FacebookInstagramTwiter

© 2021. Spiritualni centar, portal duhovnosti.
Sva prava zadržana.