Sve veze, meni
Pretraživanje
Sve veze, meniPretraživanje

Ko ne misli o dobru, taj misli o zlu – Srpska poslovica.

 

Vesti

28.3.2015.

Napisala / Napisao: Dragan Paripović

Medicinska astrologija i energetska medicina

 

Medicinska astrologija i energetska medicina

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

Naredne nedelje na Institutu za Astrološka istraživanja i edukaciju Johan Kepler u Beogradu, održaće se seminari iz medicinske astrologije i energetske medicine koje će držati poznati stručnjaci u ovoj oblasti – Džejn Rider Patrik i Gaišeda Keavok.

U ponedeljak 30. 03. će nas sa Medicinskom astrologijom upoznati Džejn Rider Patrik koja će nam ukazati na astrološke kodove koji nam otkrivaju način na koji možemo da budemo zdravi. U utorak i sredu, Gaišeda Keavok će održati dva seminara, prvi na temu Medicinski krug – Put Mudrost, a drugi o šamanskoj energetskoj medicini koja nam otriva put duše.

Više informacija na www.keplerunited.org, telefon 011/267 31 92, 064/387 22 24, i mejl info@keplerunited.org

Ponedeljak, 30.03 od 16h do 21h.

Iako možda u horoskopu imate neku od konfiguracija koje mogu da ukažu na određene zdravstvene probleme, to ne znači i da ćete se razboleti. Na ovom seminaru posmatraćemo nekoliko najčešćih grupa oboljenja i koristeći astrološke uvide istražićemo načine pomoću kojih se može sprovesti prevencija ovih oboljenja, kao i postići i održati dobro zdravlje.

Učesnicima seminara će biti pokazano na koji način da istražuju svoj horoskop, kao i na koji način da rade pozitivno sa sopstvenim horoskopom i konfiguracijama u njemu da bi postigli optimalno zdravlje-

Džejn Rider Patrik je edukovana kao farmaceut, naturopata, herbalista, psihoterapeut i istoričar i kao takva se bavi pisanjem konsultacijama i predavanjima iz astrologije, njene istorije i moderne i medicinske primene u Ujedinjenom Kraljevstvu i širom sveta.
Ona radi u Edinburgu u Škotskoj, gde takođe podučava astrologiju. Pored toga, Džejn je i doktor nauka iz Istorije sa Univerziteta u Edinburgu.
Najpoznatije astrološko delo joj je “Priručnik iz medicinske astrologije”. Njena specijalnost je medicinska, iskustvena i proaktivna astrologija. Više o njoj moguće je pronaći na njenom website-u: www.janeridderpatrick.com.
 
Medicinski krug – put Mudrosti, Gaišeda Keavok
utorak 31.03 od 16h do 21h

Medicinski krug predstavja mudrost putovanja Duše. Svaki deo medicinskog kruga je predstavljen drugom bojom, jer je medicinski krug vibratorni portal za mudrost. Postoje 13 delova u tradicionalnom medicinskom krugu i svaka osoba poseduje 13 darova koji su u skladu sa ovim tradicionalnim krugom. Naučite da napravite svoj krug mudrosti koji je zasnovan na vaših 13 darova koje ste dobili na rođenju. Naučite da podesite svoj put na Zemlji, liniju Istine i fokus vaše tačke Duše, i izgradite život i sjajnu budućnost na onome što mi nazivamotemeljima Istine.
Šamanska energetska medicina na osnovu Duše - sreda, 01.04. od 16h do 21h.

Energetska medicina na osnovu Duše predstavlja most između drevnih plemenskih učenja i moderne konsultantske prakse. Radeći na uspostavljanju protokola u okviru energetske medicine, podržavamo razvoj prirodnog dara praktičara. Stoga se na ovom seminaru uspostavlja snažna energetska osnova na svim osnovama. Meditacija, koja je duboko utvrđena u keltskoj i plemenskim tradicijama, ima veoma važno mesto u nađem pristupu spiritualnog lečenja. U okviru ovog seminara ujedinjujemo isceljujuće aspekte energetske medicine sa umirujućim i centrirajućim modalitetom meditacije.

Više informacija na www.keplerunited.org, telefon 011/267 31 92, 064/387 22 24, i mejl info@keplerunited.org

 

Brze veze

 

Matriks

Umeće ratovanja

Mahavira

Duhovno obrazovanje

Četvrti put

Ambicija

Nadbiskup Dezmond Tutu

Kristijan Rozenkrojc

Tadž Mahal

Akbar

Trauma rođenja

Praćenje daha

Bhagavad Gita

Kineski misticizam

Činmoj

Tranziti

Hermes

Samoprevazilaženje

Autogeni trening

Vedanta

Mesečev čvor

Samopotvrđivanje

Meditativna muzika

Dragan Paripović

Direktno iskustvo

Plecko

Čišćenje organizma

Mladhara

2012.

Šizoidni karakter

Svetlost

Astralni svet

FacebookInstagramTwiter

© 2021. Spiritualni centar, portal duhovnosti.
Sva prava zadržana.