Sve veze, meni
Pretraživanje
Sve veze, meniPretraživanje

Neki tragaoci će učiniti sve za svoje Samoostvarenje, osim da rade za njega – Šri Činmoj.

 

Vesti

12.6.2014.

Napisala / Napisao: Dragan Paripović

Letnja duhovna avantura

 

Letnja duhovna avantura

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

Besplatnu promotivnu radionicu “2014-Veliki Krst , retrogradni Merkur, Pluton i Saturn“, kao i prezentaciju mesečnog programa radionica  “Kod dva bela zeca”, održaće psiholog Verica Stojmirović u Beogradu 14. juna u popularnom prostoru Kod Tome, Zeleni venac 11 od 19h.

Radionica  „Veliki Krst , retrogradni Merkur, Pluton i Saturn“: pod, još uvek Punim Mesecom na 22@Strelca, u godini Velikog Krsta - transformacija je neminovna. Učinite je prihvatljivom, zanimljivom i zaljubite se u nju. Jer – to je život.

I prezentacija letnjeg programa Kod Dva Bela Zeca. Svaki koračić ka ucelovljenju i izlečenju sopstvenog života vodi nas sve dalje, kroz neobične predele, na uzbudljivo i raznobojno putovanje…

Verica Stojimirović, klinički psiholog sa bogatim iskustvom u radu sa odraslima, decom i adolescentima, kombinuje drevne i moderne isceljujuće duhovne prakse sa najnovijim saznanjima iz oblasti psihoterapije.

-Ako želite da učestvujete u radionici i čujete kratak izveštaj o vezi planetarnih kretanja sa vašom natalnom kartom, psihološkim implikacijama, kao I preporukama za nastupajući period, možete poslati datum, mesto I vreme rođenja na inbox: https://www.facebook.com/verica.stojimirovic.  
Obavezno prijavljivanje:                                                                                                                                            
-na Inbox - https://www.facebook.com/verica.stojimirovic.                         
-telefon- 061/ 61-31-785

Pred nama je dugo čekano a ne-očekivano “dugo vrelo leto”. Ako ste tužni jer ćete ga provesti u Beogradu, ne brinite, možda  otkrijete blagoslov u toj nemiloj situaciji. Avantura kakvu nećete otkriti na dalekim destinacijama i okeanima. Najveća uzbuđenja nisu  u egzotičnim prašumama,  luksuznim hotelima i SPA centrima. Dok su divlje zveri  iz nacionalnih parkova širom sveta samo male, pitome mace u poređenju sa zverovima skrivenim u prašnjavim ćoškovima naših duša, a istovremeno - udaljena ostrva su nedostupna ili preskupa.. Možda treba dodati malo začina svakodnevnici? Možda je potreban aktivan odmor i niskobudžetno, egzotično putovanje u Centar Grada i…
- U DALEKE, DIVLJE I ZAPUŠTENE PREDELE NAŠIH DUŠA?!

Dva Bela Zeca su za vas priredila mesečni promotivni program, pa ako uspešno pređete preko vrelinu otopljenog asfalta, svratite na Zeleni venac i našu avanturu Kod Tome i Dva Bela Zeca, i uključite se u klimatizovani, promotivni  Raznobojni Tok.

Subota 14.06.2014 Kod Tome, Zeleni venac 11. od 19h.     

 

Brze veze

 

Zlatno doba

Tesla

Sadhguru

Ličnost

Duhovni život

Samoprevazilaženje

Majka Zemlja

Upanishade

Činmoj

Magija

Taoizam

Komunikacija

Prevazilaženje negativnih osećanja

Novo Doba

Transpersonalna psihologija

Uspeh

Belo bratstvo

Spiritualne tehnologije

Sajentologija

Šah Džahan

Osećanja

Akbar

Ratovanje

Siromaštvo

Svetske zavere

Ken Vilber

Bogatstvo

Gurđijev

Čug Liag

Gandalf

Atlantida

Muzika

FacebookInstagramTwiter

© 2021. Spiritualni centar, portal duhovnosti.
Sva prava zadržana.