Sve veze, meni
Pretraživanje
Sve veze, meniPretraživanje

Najbolje piće na svetu je kad čovek ne pusti zlu reč koja mu je u ustima nego je proguta – Muhamed.

 

Vesti

12.6.2014.

Napisala / Napisao: Dragan Paripović

Letnja duhovna avantura

 

Letnja duhovna avantura

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

Besplatnu promotivnu radionicu “2014-Veliki Krst , retrogradni Merkur, Pluton i Saturn“, kao i prezentaciju mesečnog programa radionica  “Kod dva bela zeca”, održaće psiholog Verica Stojmirović u Beogradu 14. juna u popularnom prostoru Kod Tome, Zeleni venac 11 od 19h.

Radionica  „Veliki Krst , retrogradni Merkur, Pluton i Saturn“: pod, još uvek Punim Mesecom na 22@Strelca, u godini Velikog Krsta - transformacija je neminovna. Učinite je prihvatljivom, zanimljivom i zaljubite se u nju. Jer – to je život.

I prezentacija letnjeg programa Kod Dva Bela Zeca. Svaki koračić ka ucelovljenju i izlečenju sopstvenog života vodi nas sve dalje, kroz neobične predele, na uzbudljivo i raznobojno putovanje…

Verica Stojimirović, klinički psiholog sa bogatim iskustvom u radu sa odraslima, decom i adolescentima, kombinuje drevne i moderne isceljujuće duhovne prakse sa najnovijim saznanjima iz oblasti psihoterapije.

-Ako želite da učestvujete u radionici i čujete kratak izveštaj o vezi planetarnih kretanja sa vašom natalnom kartom, psihološkim implikacijama, kao I preporukama za nastupajući period, možete poslati datum, mesto I vreme rođenja na inbox: https://www.facebook.com/verica.stojimirovic.  
Obavezno prijavljivanje:                                                                                                                                            
-na Inbox - https://www.facebook.com/verica.stojimirovic.                         
-telefon- 061/ 61-31-785

Pred nama je dugo čekano a ne-očekivano “dugo vrelo leto”. Ako ste tužni jer ćete ga provesti u Beogradu, ne brinite, možda  otkrijete blagoslov u toj nemiloj situaciji. Avantura kakvu nećete otkriti na dalekim destinacijama i okeanima. Najveća uzbuđenja nisu  u egzotičnim prašumama,  luksuznim hotelima i SPA centrima. Dok su divlje zveri  iz nacionalnih parkova širom sveta samo male, pitome mace u poređenju sa zverovima skrivenim u prašnjavim ćoškovima naših duša, a istovremeno - udaljena ostrva su nedostupna ili preskupa.. Možda treba dodati malo začina svakodnevnici? Možda je potreban aktivan odmor i niskobudžetno, egzotično putovanje u Centar Grada i…
- U DALEKE, DIVLJE I ZAPUŠTENE PREDELE NAŠIH DUŠA?!

Dva Bela Zeca su za vas priredila mesečni promotivni program, pa ako uspešno pređete preko vrelinu otopljenog asfalta, svratite na Zeleni venac i našu avanturu Kod Tome i Dva Bela Zeca, i uključite se u klimatizovani, promotivni  Raznobojni Tok.

Subota 14.06.2014 Kod Tome, Zeleni venac 11. od 19h.     

 

Brze veze

 

Relaksacija

Ekonomija

Kristijan Rozenkrojc

Mentalni svet

Tantra

Samospoznaja

Apokalipsa

Arđuna

Sun Cu

Anđeo čuvar

Šaktipat

Mazohistički karakter

Činmoj

Zakon karme

Futurizam

Muladhara

Prevazilaženje negativnih osećanja

Borilačke veštine

Prva čakra

Snovi

Bogatstvo

Šri Činmoj

Atlantida

Vedanta

Verska tolerancija

Društvene mreže

Koncentracija na srce

Manipura

Sokrat

Motivacija

Gandi

Zapadna staza

FacebookInstagramTwiter

© 2021. Spiritualni centar, portal duhovnosti.
Sva prava zadržana.