Sve veze, meni
Pretraživanje
Sve veze, meniPretraživanje

Karakter je čoveku sudbina – Heraklit.

 

Vesti

24.10.2017.

Napisala / Napisao: Dragan Paripović

Kabala i Drvo života

 

Kabala i Drvo života

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

Predavanje "Kabala i Drvo života - ezoterična tradicija Zapada" održaće se u Beogradu, 11-12 novembra, od 10 do 18h, u Udruženju za klasičnu homeopatiju "Simillimum, a predavač je gost iz Norveške, Andreas Bjorndal.

Kabala je pravi put do naših kulturnih i duhovnih korena. Način na koji je zapadni um strukturiran i način na koji formiramo koncepte usko je povezan sa korenima Kabale. Kabala objašnjava nepoznate strukture i tajne hrišćanske tradicije, skrivene rituale i učenja, predstavlja ključ mnogih ezoteričnih tradicija mudrosti i još mnogo toga. Učenje Kabale je kao učenje duhovne abecede. Kabalističko "Drvo života" opisano je kao božanski arhitektonski crtež i predstavlja strukturu i dinamiku, matricu duhovnog univerzuma i ljudskog uma. Andreas N. Bjørndal ima iskustvo sa Kabalom i ezoterijskim tradicijama koje datira još od 1976. godine. Vodio je i inicirao mnoge ljude kroz sve korake i faze Drva života.

* Predznanje nije neophodno.

Mesto održavanja: Udruženju za širenje i unapređenje klasične homeopatije ”Simillimum”, Beograd, Džordža Vašingtona 28/II sprat
Sve dodatne informacije: Ponedeljkom i četvrtkom od 16 do 20 sati subotom od 9 do 13 sati. + 381 (0)11-3228.238 + 381 (0)64-3067.465
www.simillimum.edu.rs; simillimumbgd@gmail.com

Ove večne tajne Kabale opisuju principe iza stvaranja i mogu se koristiti za razumevanje bilo koje nauke ili umetnosti. Nauka odgovora na pitanje "Šta?" Kabala odgovara na pitanje "Ko?" Kabala opisuje sva viša i niža bića (oblike postojanja) u Univerzumu i kako oni utiču na prirodne pojave, ljudske odnose i ljudsku psihu. Oni oblikuju nas na način kako mi oblikujemo život životinja i biljaka.

U Kabali učimo kako možemo prepoznati njihovo  prisustvo u svakodnevnom životu i biti svesni izazova i blagoslova koje oni predstavljaju. Znanja kabala su upotrebljiva u mnogim oblastima života kao i u psihoanalizi, psihijatriji i medicini uopšte. Sa kombinacijom predavanja i meditacije, Andreas N. Bjørndal će vas sprovesti kroz Drvo života.

 

Brze veze

 

Slavinski

Iluzija

Psihoterapija

Don Huan

Kosmički Zakon

Ličnost

Prana

Manipura

Tesla

Sokrat

Monoteizam

Verska tolerancija

Siromaštvo

Anđeo čuvar

Kliring

Sveti Gral

Iscelitelj

Mentalni svet

Satja juga

Erikson

Uspenski

Sensei

Spiritualne tehnologije

Psihološka astrologija

Sajentologija

Kali Juga

Čišćenje organizma

Šambala

Praznina

Prenatalno obrazovanje

Pranajama

Disanje

FacebookInstagramTwiter

© 2021. Spiritualni centar, portal duhovnosti.
Sva prava zadržana.