Sve veze, meni
Pretraživanje
Sve veze, meniPretraživanje

Vrhunski jogi je onaj ko sve ljude gleda sa podjednakim stavom uma - pokrovitelje, neprijatelje, strance, posrednike, omrznuta bića, rođake, vrle i nebožanske – Šri Krišna.

 

Vesti

27.5.2013.

Napisala / Napisao: Dragan Paripović

Izazov nemogućem

 

Izazov nemogućem

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

U Beogradu se od 31. maja do 8. juna održava izložba “Izazov nemogućem”. To je putujući muzej specijalno konstruisanih sprava za podizanje koje je Šri Činmoj koristio da podigne ogromne težine (automobile, slonove, avione) uz pomoću ruku, mišića nogu ili ramena. Izložba će biti otvorena: BEOGRAD - Šoping Centar "Ušće", 31. maj - 08. jun. Svečano otvaranje: 31. maj od 20h. Ulaz je besplatan. Izložba je praćena prikazivanjem dokumentarnog filma Izazov nemogućem, koji će biti prikazivan na ekranu na samoj izložbi. Tokom trajanja izložbe (31. maj – 8. jun), film “Izazov nemogućem” biće prikazivan i u Akadamiji 28, Cinema kafe (Nemanjina 28) svakog dana od 18 h. Ulaz na projekcije je slobodan. www.izazovnemogucem.com

Izložba se održava prvi put u Srbiji i deo je evropske turneje, tokom koje je posetila Češku, Italiju, Austriju, Mađarsku, Nemačku, Slovačku, Englesku i Bugarsku.

Dokumentarni film Izazov nemogućem (Challenging Impossibility)
Ovaj 30-minutni dokumentarac prvi put je prikazan na prestižnom Tribeca Film Festivalu u Njujorku u aprilu 2011. Film “Izazov nemogućem” usredsređuje se na jedno veče u novembru 2004. kada je Šri Činmoj izveo na desetine teških podizanja pred publikom od nekoliko stotina ljudi. Ukupna težina koju je te večeri podigao bila je preko 90.000 kilograma! Film sadrži komentare legendi bodi-bildinga kao što su Bil Perl, Frenk Zejn i Majk Kac, zatim kanadskog strongmena Hjuga Džirarda, višestrukog olimpijskog pobednika Karla Luisa i drugih.
Film “Izazov nemogućem” prikazan je na više od 70 filmskih festivala u nekoliko desetina zemalja širom sveta i dobio je nekoliko festivalskih nagrada.

ULAZ NA IZLOŽBU I PROJEKCIJU FILMA JE SLOBODAN

“Ja nastojim da služim onim ljudima koji hoće da krenu jedan korak napred. Oni ne moraju da podižu 1000 kilograma, ali će možda biti inspirisani onim što ja dajem i uložiće napor da učine nešto u svom životu za šta su ranije mislili da je i suviše teško ili nemoguće. U bilo kojoj oblasti oni mogu dobiti inspiraciju da učine nešto još bolje od onoga što su do sada radili.”
- Šri Činmoj

 

Brze veze

 

Zlatno doba

Borilačke veštine

Bramanizam

Trauma rođenja

Guru

Sveti Gral

Mentalni svet

Dzog ćen

Tadž Mahal

Nadbiskup Dezmond Tutu

Atlantida

Kali Juga

Ken Vilber

Duhovnost

Mesečev čvor

Barbara Brenan

Intenziv

Šah Džahan

Ajahuaska

Meditativna muzika

Snaga

Plecko

Muladhara

Indijska religija

Unutrašnji učitelj

Mogulska dinastija

Bogatstvo

Kosmički Zakon

Direktno iskustvo

Anđeli

Patanđali

Strpljenje

FacebookInstagramTwiter

© 2021. Spiritualni centar, portal duhovnosti.
Sva prava zadržana.