Sve veze, meni
Pretraživanje
Sve veze, meniPretraživanje

Staza što vode do Boga, ima koliko i ljudskih duša...

 

Vesti

15.11.2015.

Napisala / Napisao: Dragan Paripović

Intenziv u novembru

 

Intenziv u novembru

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

Intenziv direktnog iskustva (Istine), trodnevna rezidens radionica, održaće se na Fruškoj Gori od 26. do 29. novembra. Tokom čitavog perioda učesnici borave u objektu u kome se radi, u mirnoj i zaštićenoj sredini, u tehnički i vremenski precizno strukturiranim uslovima. Osnovnu dnevnu aktivnost čini rad pomoću dijadne tehnike prosvetljenja – kontemplacije i komunikacije sa partnerima na jedno od izabranih pitanja (koana): “Ko sam ja?”, “Šta je život?”, “Šta sam ja?” i “Šta je drugo ljudsko biće?”. Dnevni raspored je izbalansiran sa vegetarijanskim obrocima, šetnjom, lakim fizičkim vežbama, muzikom  i odmorom, predavanjima voditelja Intenziva, i istrajnom individualnom kontemplacijom. Uslove rada karakteriše atmosfera podrške, razumevanja, međusobne tolerancije i pomaganja.

Direktno iskustvo (prosvetljenje)  je doživljaj sopstvene intuitivne i suštinske prirode. To je spoznaja istine i oslobođenje od iluzija. Ono predstavlja veći stupanj osvešćenosti, stvarniji kontakt sa realnošću, šire i potpunije razumevanje sebe i okruženja. Takvo iskustvo pruža čoveku dobru osnovu za jednu dubinsku transformaciju u pravcu veće harmonije sa stvarnošću  i ostvarivanja  jednog svesnijeg, ispunjenijeg i  odgovornijeg životnog puta.

INTENZIV VODI: majstor Desimir D. Ivanović, učesnik prvog intenziva u našoj zemlji (Beogradu 1980.g. Intenzive vodi od 1983. godine. Ovo je njegov trideset sedmi Intenziv.
Detaljnije informacije i prijave:
DODATNE INFORMACIJE I PRIJAVE:
info@dijada.com
064.194.55.91 (Desimir, voditelj) i 064.12.66.402 (Goran, asistent menadžer).

KAD? 26-29.novembra 2015. GDE? Fruška gora, Vila “Belilo 69”.     
LOGISTIKA: Intenziv počinje u četvrtak, u 20č, a završava se u nedelju, u 20.30č.
PRAVILA: (1) U dane koji su navedeni treba otkazati sve druge obaveze, uključujući i korišćenje mobilnog telefona i interneta. (2). Alkohol, cigarete, nakit, tablet, lap top i stvari od vrednosti ne ponositi sa sobom. (3) Poneti: trenerku i drugu toplu odeću za rad, peškir i sredstva za ličnu higijenu.

INTENZIV VODI: majstor Desimir D. Ivanović, učesnik prvog intenziva u našoj zemlji (Beogradu 1980.g. Intenzive vodi od 1983. godine. Ovo je njegov trideset sedmi Intenziv. Obuku za majstore završio u Fleksliju (Južna Australija) 1991. godine. Učestvovao u intenzivima i vodio ih u više zemalja. U Francuskoj održao dve desetodnevne obuke za majstore intenziva.
Intenziv se vodi na klasičan i standardni način, kako je razvijen od strane osnivača Čarlsa Bernera, i kako se i danas radi u čitavom svetu.
DODATNE INFORMACIJE I PRIJAVE:
info@dijada.com
064.194.55.91 (Desimir, voditelj) i 064.12.66.402 (Goran, asistent menadžer).

 

Brze veze

 

Pažnja

Srce

Oralni karakter

Dijagnostika Karme

Problemi

Slavinski

Šaktipat

Zdravlje

Tesla

Četvrti put

Kliring

Jogananda

Misija duše

Sloboda

Ruke koje leče

Zapadna staza

Vidja

Bardovi

Indija

Relaksacija

Prevazilaženje negativnih osećanja

Plecko

Šatkarme

Disciplina

Sveti Gral

Đainizam

Snovi

letnji solsticij

Meditacija

Tadž Mahal

Mahavira

Psihologija

FacebookInstagramTwiter

© 2021. Spiritualni centar, portal duhovnosti.
Sva prava zadržana.