Sve veze, meni
Pretraživanje
Sve veze, meniPretraživanje

Pozivati se na rđava dela drugih, znači prati se blatom – Latinska izreka.

 

Vesti

15.11.2015.

Napisala / Napisao: Dragan Paripović

Intenziv u novembru

 

Intenziv u novembru

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

Intenziv direktnog iskustva (Istine), trodnevna rezidens radionica, održaće se na Fruškoj Gori od 26. do 29. novembra. Tokom čitavog perioda učesnici borave u objektu u kome se radi, u mirnoj i zaštićenoj sredini, u tehnički i vremenski precizno strukturiranim uslovima. Osnovnu dnevnu aktivnost čini rad pomoću dijadne tehnike prosvetljenja – kontemplacije i komunikacije sa partnerima na jedno od izabranih pitanja (koana): “Ko sam ja?”, “Šta je život?”, “Šta sam ja?” i “Šta je drugo ljudsko biće?”. Dnevni raspored je izbalansiran sa vegetarijanskim obrocima, šetnjom, lakim fizičkim vežbama, muzikom  i odmorom, predavanjima voditelja Intenziva, i istrajnom individualnom kontemplacijom. Uslove rada karakteriše atmosfera podrške, razumevanja, međusobne tolerancije i pomaganja.

Direktno iskustvo (prosvetljenje)  je doživljaj sopstvene intuitivne i suštinske prirode. To je spoznaja istine i oslobođenje od iluzija. Ono predstavlja veći stupanj osvešćenosti, stvarniji kontakt sa realnošću, šire i potpunije razumevanje sebe i okruženja. Takvo iskustvo pruža čoveku dobru osnovu za jednu dubinsku transformaciju u pravcu veće harmonije sa stvarnošću  i ostvarivanja  jednog svesnijeg, ispunjenijeg i  odgovornijeg životnog puta.

INTENZIV VODI: majstor Desimir D. Ivanović, učesnik prvog intenziva u našoj zemlji (Beogradu 1980.g. Intenzive vodi od 1983. godine. Ovo je njegov trideset sedmi Intenziv.
Detaljnije informacije i prijave:
DODATNE INFORMACIJE I PRIJAVE:
info@dijada.com
064.194.55.91 (Desimir, voditelj) i 064.12.66.402 (Goran, asistent menadžer).

KAD? 26-29.novembra 2015. GDE? Fruška gora, Vila “Belilo 69”.     
LOGISTIKA: Intenziv počinje u četvrtak, u 20č, a završava se u nedelju, u 20.30č.
PRAVILA: (1) U dane koji su navedeni treba otkazati sve druge obaveze, uključujući i korišćenje mobilnog telefona i interneta. (2). Alkohol, cigarete, nakit, tablet, lap top i stvari od vrednosti ne ponositi sa sobom. (3) Poneti: trenerku i drugu toplu odeću za rad, peškir i sredstva za ličnu higijenu.

INTENZIV VODI: majstor Desimir D. Ivanović, učesnik prvog intenziva u našoj zemlji (Beogradu 1980.g. Intenzive vodi od 1983. godine. Ovo je njegov trideset sedmi Intenziv. Obuku za majstore završio u Fleksliju (Južna Australija) 1991. godine. Učestvovao u intenzivima i vodio ih u više zemalja. U Francuskoj održao dve desetodnevne obuke za majstore intenziva.
Intenziv se vodi na klasičan i standardni način, kako je razvijen od strane osnivača Čarlsa Bernera, i kako se i danas radi u čitavom svetu.
DODATNE INFORMACIJE I PRIJAVE:
info@dijada.com
064.194.55.91 (Desimir, voditelj) i 064.12.66.402 (Goran, asistent menadžer).

 

Brze veze

 

Siromaštvo

Osećanja

Astralni svet

Kristali

Bhagavad Gita

Tolteci

Prevazilaženje negativnih osećanja

Trauma rođenja

Duhovni život

Petar Deunov

Intenziv

Autogeni trening

Mazohistički karakter

Tolerancija

Jogananda

Šri Činmoj

Novo Doba

Eneagram

Aikido

Verska tolerancija

Oralni karakter

Internet

Društvene mreže

Transpersonalna psihologija

Kliring

Sun Cu

Don Huan

Svetske zavere

Taoizam

Dzog ćen

Sveti Gral

Misija duše

FacebookInstagramTwiter

© 2021. Spiritualni centar, portal duhovnosti.
Sva prava zadržana.