Sve veze, meni
Pretraživanje
Sve veze, meniPretraživanje

Ako vremenom ne postaneš bolji, postaćeš gori – Jevrejska izreka.

 

Vesti

11.11.2014.

Napisala / Napisao: Dragan Paripović

Da bolje upoznamo svoje odnose

 

Da bolje upoznamo svoje odnose

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

Psihoterapijska i energetska radionica konekcija održaće se u Beogradu 22. i 23. 11. Radionica je smišljena tako da na veoma direktan način upozna učesnike sa “pozicijom” (psiho-energetski Identitet) koju sada zauzimaju, kako i kakve iz te pozicije grade odnose sa sobom i drugima, u kakvim situacijama se nalaze (za šta su prijemčivi), iskustvima u kojima su i slično. Na vrlo jasan i nedvosmislen način sagledavaju svoje unutrašnje staze, stanja i buduće pravce. Za vikend 22. i  23. 11. bavićemo se ODNOSIMA sa Sobom i svojom okolinom (najbližima) u cilju njihovog sagledavanja, osvešćivanja i prevazilaženja.

Prevazilaženje raznih blokada u odnosima, čiji je cilj harmonizacija, činimo putem rada na emocijama i emocionalnim stanjima. Ovakav rad je holistički jer ne zanemaruje ni jedan nivo čoveka – fizički, emocionalni, mentalni i duhovni. Emocije su veoma “zahvalne za rad na njima” jer one imaju “najlakši i najbrži pristup” telu, instintima, s jedne strane, kao i mentalnom i duhovnom, sa druge strane.  Takodje putem emocija, kao glavnoj “električnoj” energiji našeg bića, ili našeg elektro-magnetnog polja (u energetskom smislu) veoma prirodno i spontano dolazimo u kontakt sa informacijama iz viših slojeva aure – a to su sećanja na inkarnativna iskustva kao i duboke zahteve i zadatke naše Duše.

Duša preko emocija i emocionalnog sazrevanja “uči” i to predstavljaju glavne karmičke lekcije. Ciljevi radionice Konekcija na temu Odnosa sa sobom i drugima su sledeći:

- upoznavanje sa svojim emocionalnim aspektom kao “vodičem” kroz podvest i glavnim motivatorom našeg ponašanja i iskustava
- sagledavanje ponavljajućih životnih obrazaca
- rekreiranje odnosa prema sebi
- rekreiranje odnosa prema drugima (roditelji, partner, deca, autoriteti) i prema Životu
- kontakt sa Višim sferama Svesnosti

Radionica će se održati u Beogradu, 22 i 23.11., od 11h – 18,30h (sa pauzom od 14-15h) oba dana. Grupe vodi Manja Stefanović www.manjastefanovic.wix.com/manjastevanovic
Kontakt 063 7567 453   manjastefanovic@gmail.com

 

Brze veze

 

Prva čakra

Ajna čakra

Prana

Rozenkrojceri

Gurđijev

Budizam

Anđeli

Ahimsa

Duša

Srce

Taoizam

Lucidno sanjanje

Samoprevazilaženje

Duhovnost

Eneagram

Muzika

Mazohistički karakter

Ajahuaska

Patanđali

Joga

Direktno iskustvo

Šizoidni karakter

Munenori

Mentalni svet

Sloboda

Vrste joge

Sveti Gral

Avidja

Četvrti put

Tantra

Trauma rođenja

Tao te đing

FacebookInstagramTwiter

© 2021. Spiritualni centar, portal duhovnosti.
Sva prava zadržana.