Sve veze, meni
Pretraživanje
Sve veze, meniPretraživanje

Ko ne misli o dobru, taj misli o zlu – Srpska poslovica.

 

Vesti

11.11.2014.

Napisala / Napisao: Dragan Paripović

Da bolje upoznamo svoje odnose

 

Da bolje upoznamo svoje odnose

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

Psihoterapijska i energetska radionica konekcija održaće se u Beogradu 22. i 23. 11. Radionica je smišljena tako da na veoma direktan način upozna učesnike sa “pozicijom” (psiho-energetski Identitet) koju sada zauzimaju, kako i kakve iz te pozicije grade odnose sa sobom i drugima, u kakvim situacijama se nalaze (za šta su prijemčivi), iskustvima u kojima su i slično. Na vrlo jasan i nedvosmislen način sagledavaju svoje unutrašnje staze, stanja i buduće pravce. Za vikend 22. i  23. 11. bavićemo se ODNOSIMA sa Sobom i svojom okolinom (najbližima) u cilju njihovog sagledavanja, osvešćivanja i prevazilaženja.

Prevazilaženje raznih blokada u odnosima, čiji je cilj harmonizacija, činimo putem rada na emocijama i emocionalnim stanjima. Ovakav rad je holistički jer ne zanemaruje ni jedan nivo čoveka – fizički, emocionalni, mentalni i duhovni. Emocije su veoma “zahvalne za rad na njima” jer one imaju “najlakši i najbrži pristup” telu, instintima, s jedne strane, kao i mentalnom i duhovnom, sa druge strane.  Takodje putem emocija, kao glavnoj “električnoj” energiji našeg bića, ili našeg elektro-magnetnog polja (u energetskom smislu) veoma prirodno i spontano dolazimo u kontakt sa informacijama iz viših slojeva aure – a to su sećanja na inkarnativna iskustva kao i duboke zahteve i zadatke naše Duše.

Duša preko emocija i emocionalnog sazrevanja “uči” i to predstavljaju glavne karmičke lekcije. Ciljevi radionice Konekcija na temu Odnosa sa sobom i drugima su sledeći:

- upoznavanje sa svojim emocionalnim aspektom kao “vodičem” kroz podvest i glavnim motivatorom našeg ponašanja i iskustava
- sagledavanje ponavljajućih životnih obrazaca
- rekreiranje odnosa prema sebi
- rekreiranje odnosa prema drugima (roditelji, partner, deca, autoriteti) i prema Životu
- kontakt sa Višim sferama Svesnosti

Radionica će se održati u Beogradu, 22 i 23.11., od 11h – 18,30h (sa pauzom od 14-15h) oba dana. Grupe vodi Manja Stefanović www.manjastefanovic.wix.com/manjastevanovic
Kontakt 063 7567 453   manjastefanovic@gmail.com

 

Brze veze

 

Petar Deunov

Micugi Saotome

Indija

Rozenkrojceri

Snaga

Sveti Gral

Astralna projekcija

Eneagram

Uspenski

Erikson

Slavinski

Pažnja

Zlatno doba

Dijagnostika Karme

Nevezanost

Komunikacija

Kabala

Psihologija

Plecko

Astrologija

Avidja

Šaktipat

Omram Mihail Ajvanov

Prva čakra

Sensei

Vezanost

Osećanja

Neošamanizam

Intervju

Borilačke veštine

Vedanta

Psihoterapija

FacebookInstagramTwiter

© 2021. Spiritualni centar, portal duhovnosti.
Sva prava zadržana.