Sve veze, meni
Pretraživanje
Sve veze, meniPretraživanje

Nema mrtve materije, jer po celoj beskrajnoj vaseljeni sve se kreće, sve treperi, sve živi – Nikola Tesla.

 

Vesti

25.3.2020.

Napisala / Napisao: Dragan Paripović

Besplatni online eft tretmani za ublažavanje straha od korona virusa

 

Besplatni online eft tretmani za ublažavanje straha od korona virusa

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

Želite li da se rešite straha od korona virusa ali vam ne polazi za rukom? To je često mnogo lakše reći nego učiniti. Ako se pitate da li ćete rešavanjem straha od korona virusa postati neoprezni i razboleti se, odgovor je NE. Rešavanjem straha nećete postati nerazumni nego vam ostaje mudrost i zdrav razum koji donosi najbolje moguće odluke kada nema uticaja straha i panike. Rešavanjem strahova dajete šansu vašem imunom sistemu da vas podrži u ovim izazovnim vremenima. Strah značajno utiče na imuni sistem i mnogi budu pogođeni zdravstvenim problemom jer su ih njihovi strahovi učinili osetljivim. Strah stvara nesanicu a jedna od važnih preporuka je podržati organizam na fizičkom nivou ne samo njutritivno nego i kvalitetnim snom. Strah značajno utiče na logiku i analitiku pa u stanju straha i panike donosimo odluke koje imaju izgleda da privuku još više razloga za strah.

Zato, NE PLAŠITE SE.

Od sinoć je Jasmina Kovačev, EFT Master i napredni praktičar započela sa serijom besplatnih online grupnih tretmana, koji će se održavati svakim danom od 19 do 20.30 u trajanju od dve nedelje.

Šta je potrebno da biste bili deo grupe?

Stranica za prijavljivanje je https://tehnikaemocionalneslobode.com/podrska/. Na email sa kog pošaljete mejl, dobićete link preko kog ćete se uključiti na online grupni tretman u zakazano vreme.

U prijavi napišite koji je aspekt straha u pitanju koji vas najviše pogađa. Neko se plaši za svoj život, neko za život bližnjih, posebno starijih, neko se plaši kako će se to odraziti na posao, neko se plaši gladi... Svi smo u različitim situacijama pa su stoga i strahovi šireg spektra. Znači, napišite koji strahovi vas more.

Slobodno prosledite ovu informaciju i emails onima za koje znate da imaju strah od trenutne situacije i koji su voljni da rešavaju svoje emocije kako bi se što bolje nosili sa trenutnom situacijom.

Grupne tretmane vodi
Jasmina Kovačev
EFT Master trener i napredni praktičar
www.TehnikaEmocionalneSlobode.com

 

Brze veze

 

Anahata

Ambicija

Anđeli

Pažnja

Zakon karme

Besmrtnost

Tao te đing

Ajna čakra

Kliring

Čišćenje organizma

Eneagram

Dragan Paripović

Bog

Psihologija

Astralna projekcija

Sufi priče

Mesečev čvor

Prenatalno obrazovanje

Osećanja

Sun Cu

Isceljenje

Ličnost

Regresoterapija

Činmoj

Vama marg

Oralni karakter

Mogulska dinastija

Božanski zakon

Gandalf

Lucidno sanjanje

Šamanizam

Praznina

FacebookInstagramTwiter

© 2021. Spiritualni centar, portal duhovnosti.
Sva prava zadržana.