Sve veze, meni
Pretraživanje
Sve veze, meniPretraživanje

Naš svet je već umoran od mržnje – Mahatma Gandi.

 

Intervjui

Stvarni i imaginarni razgovori sa piscima, tragaocima, istraživačima, duhovnim ličnostima...

Intervjui

 

Ukupno: 8

Strana 1 od 1

 

Intervju sa Goranom Kojićem

Goran Bojić

20.3.2015.

Svoje druženje sa alternativom (zdravstvenom i duhovnom) započeo je u kultnom časopisu Tajne. Doneo je pravo osveženje srpskoj medijskoj sceni drugim kultnim časopisom, Zdrav život. Sada uređuje časopis Živeti zdravije, kao i istoimeni veb sajt, ali sve više vremena posvećuje radu na sopstvenom razvoju i razvoju drugih, kao sertifikovani savetnik za životne probleme (ili life coach, kako to Englezi zovu), po metodama kliring i porodični raspored.

Ceo tekst Ceo tekst Intervju sa Goranom Kojićem

 

Intervju sa Dragom Plečkom

A. Milinković

23.5.2014.

Legendu isceliteljstva, čuvenog Dragu Plečka, mnogi još uvek pamte iz vremena neobičnih priča. Tada je iz televizijskih studija i ostalih medija širom bivše Jugoslavije, izlazio samo povremeno, da proveri još jednu istinu o čudima i tajnama starog i novog sveta.

Ceo tekst Ceo tekst Intervju sa Dragom Plečkom

 

Intervju sa Nikolom Teslom

Dragan Paripović

20.8.2013.

Ovaj intervju Tesla je dao za američki časopis Besmrtnost u svojoj laboratoriji u Kolorado Springsu. Autentičnost ovog razgovora nikada nije dokazana, ali sudeći po sadržaju sve ukazuje da se radi o rečima vanzemaljca koji je poslat na Zemlju da bi unapredio sisteme korišćenja električne i drugih energija koje ljudi nisu uspeli da pronađu i primene.

Ceo tekst Ceo tekst Intervju sa Nikolom Teslom

 

Intervju sa Milanom Jovanovićem

Dragan Paripović

25.4.2013.

Milan Jovanović je diplomirani klinički psiholog, ekspert za transpersonalnu psihologiju i telesno orijentisanu psihologiju i psihoterapiju; specijalista za porodičnu psihologiju i psihoterapiju i Eriksonovu (konverzacionu) hipnozu; aktivan član Ruske asocijacije transpersonalne psihologije i psihoterapije, Ruske i Evropske psihoterapijske Lige; istraživač šamanizma – neošaman.

Ceo tekst Ceo tekst Intervju sa Milanom Jovanovićem

 

Intervju sa Micugi Saotomeom

Dragan Paripović

12.2.2013.

Aikikai šihan, Saotome sensei (8. dan) studirao je 20 godina sa Morihejom Uješibom od kojih je 15 proveo kao njegov uči deši. Danas on vodi organizaciju Uešibine aikido škole, čiji je centar u Šobukan dođou u Vašingtonu. On je takođe tekstilni dizajner, slikar i skulptor. Intervju je dat za Aikido Today Magazine.

Ceo tekst Ceo tekst Intervju sa Micugi Saotomeom

 

Intervju sa Lornom Birn

Ana Bešlić

7.11.2012.

Lorna Birn je autor internacionalnog bestselera Anđeli u mojoj kosi, koji je objavljen u 47 zemalja i preveden na 23 jezika. Objavljen je i na srpskom jeziku u izdanju izdavačke kuća Babun, a nedavno je u izdanju iste kuće izašla i njena druga knjiga Stepenice ka nebu.

Ceo tekst Ceo tekst Intervju sa Lornom Birn

 

Intervju sa Živoradom Mihajlovićem

Dragan Paripović

24.9.2012.

Smatra se da si ti pionir na polju hermetizma u Srbiji i šire. Može se konstatovati da niko u novijoj srpskoj istoriji nije tako temeljno preorao sve postojeće istočnjačke i zapadnjačke duhovne sisteme i do te mere uticao na generacije duhovnih tragača. Mnogi se pitaju odakle nadimak (ili drugo prezime) Slavinski i ko je izvršio najveći uticaj na tebe na početku tvoje duhovne staze, da li je to bila neka knjiga ili stvarna osoba sa duhovnim iskustvima?

Ceo tekst Ceo tekst Intervju sa Živoradom Mihajlovićem

 

Intervju sa Alanom Klemencom

Ana Bešlić

4.7.2011.

Sizif i duhovni trening - Ikarov let meditacije. Većina duhovnih tragalaca, pa i onih naprednijih, baveći se nekim od sistema duhovnog treninga kao što su joga, zen, vipasana meditacija, intenziv prosvetljenja itd., moraju se kad-tad bolno suočiti sa problemom integracije svojih duhovnih iskustava u svakodnevni život.

Ceo tekst Ceo tekst Intervju sa Alanom Klemencom

 

Brze veze

 

FacebookInstagramTwiter

© 2021. Spiritualni centar, portal duhovnosti.
Sva prava zadržana.