Sve veze, meni
Pretraživanje
Sve veze, meniPretraživanje

Ne nadaj se ljubavi od života ako ga ti ne voliš istom merom – Šankara.

 

Blog

21.12.2021.

Napisala / Napisao: Katarina Subotić

Na zimskoj prekretnici

 

Na zimskoj prekretnici

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

"Neki veruju da je samo velika moć ta koja može da zaustavi zlo, no to nije ono što sam ja otkrio. Ono što tamu drži podalje su mala svakodnevna dela običnih ljudi... mala dela dobrote i ljubavi."
-    Gandalf Sivi, The Hobbit

Volim da zapisujem reči koje se izlivaju iz srca. A ono sto sada teče iz mog srca jeste zahvalnost. Pre dvadeset godina, na dan Solsticija 2001. najduža noć se prelila i u taman dan. Bilo je to vreme celodnevne operacije koja je počela u tami ranog jutra i završila u tami rane večeri. Bilo je to dvadeset i četiri časa duga noć koja je iznedrila nov početak i nov život moje duše.

U toku ove dve decenije, od kad mi je data druga šansa, mnogo se toga promenilo u mom životu. Moglo je i više… ali moglo je i manje, tako da je taman savršeno onoliko promena koliko treba. Iskustva nas nagone na promenu, kroz promenu učimo - što stvara dalju promenu, što prouzrokuje drugačije ponašanje, stav i pogled na svet.

Zahvaljujući svima vama i našem zajedničkom radu na promeni svesnosti, individualnoj i kolektivnoj, kao i  učenju novog načina bivanja, zajedno menjamo svet. Sve što smo ranije prošli i iskusili, promenili u svom životu, sad je došao trenutak da to i primenimo, onako, iz sve snage.

Kažu da je noć najtamnija pred zoru. Zato se nadajmo da će, dok se približavamo zimskom solsticiju, najdužoj noći u godini na severnoj hemisferi zemlje, ova tama koja nas okružuje na raznim nivoima, uskoro biti protkana zracima svetlosti. Solsticij je najduža noć u godini, ali takođe označava i povratak Sunca i svetlosti. Ta svetlost dolazi niotkuda drugo nego od nas samih.

Želim vam srećne praznike, uravnoteženu nameru, zdravlje, istinu, integritet, dostojanstvo, snagu, a povrh svega dobrotu. Neka se u dolazećoj godini naše kolektivno srce i um usklade u pozitivnoj nameri i povedu čovečanstvo u novu dimenziju postojanja, punog razumevanja, dobrote i saosećanja!

Sa ljubavlju, zahvalnošću i poštovanjem,
Katarina Subotić
https://infinitesouljourney.com/

 

Brze veze

 

Nevezanost

Đainizam

Kirtan

Neispunjene potrebe

Srbija

Disanje

Roditeljstvo

Osećanja

Tesla

Kosmički Zakon

Šamanizam

Vama marg

Oralni karakter

Uspeh

Majka Zemlja

Kastaneda

Gandi

Sveti Gral

Futurizam

Psihologija

Okultizam

Ahimsa

Ajvanhov

Kliring

Gandalf

Kraj vremena

Prosvetljenje

Psihoterapija

Matriks

Praćenje daha

Spiritualne tehnologije

Babun

FacebookInstagramTwiter

© 2021. Spiritualni centar, portal duhovnosti.
Sva prava zadržana.