Sve veze, meni
Pretraživanje
Sve veze, meniPretraživanje

Staza što vode do Boga, ima koliko i ljudskih duša...

 

Dragan Paripović, spisak tekstova

 

Ukupno: 168

Strana 8 od 9

 

Kabala - drevna nauka Jevreja

Dragan Paripović

26.5.2011.

U početku (Postanje 1:1) - kada je volja Kralja počela da se ispoljava, on je urezao znamenja u nebesku sferu (koja ga okruživaše).

Ceo tekst Ceo tekst Kabala - drevna nauka Jevreja

 

Uticaj emocija na zdravlje

Dragan Paripović

12.3.2015.

Interesantno predavanje o emocijama i njihovom uticaju na naše energetsko polje i zdravlje održaće Katarina Subotić, praktičar bioenergetsko-terapijske metode Barbare En Brenan.

Ceo tekst Ceo tekst Uticaj emocija na zdravlje

 

Seminar autogenog treninga

Dragan Paripović

20.3.2015.

U Beogradu 22. marta počinje kurs autogenog treninga. Stres je odgovor – reakcija našeg organizma i psihe na zahteve spoljne sredine kojima ne uspevamo da se prilagodimo u optimalnom roku.

Ceo tekst Ceo tekst Seminar autogenog treninga

 

Meditirajte sa Ekartom Tolom

Dragan Paripović

10.11.2012.

Ako ste inspirisani, možete se priključiti prenosu uživo meditacije Ekarta Tola za prijatelje i poštovaoce, u nedelju 11. novembra u 2 po podne, 5 po podne i 10 uveče (po domaćem vremenu).

Ceo tekst Ceo tekst Meditirajte sa Ekartom Tolom

 

Stabilan um u nestabilnom svetu

Dragan Paripović

6.11.2012.

U sredu, 7 novembra u 18h, u Beogradu, održaće se predavanje sa temom Stabilan um u svetu koji je u nevolji. Svet oko nas konstantno se pomera sve više naopako.

Ceo tekst Ceo tekst Stabilan um u nestabilnom svetu

 

Transformacija karmičkih obrazaca

Dragan Paripović

4.11.2012.

U ponedeljak, 5. novembra u Beogradu u Media Press-u, u Knez Mihajlovoj 6, III sprat, od 19,30h će se održati prezentacija sistema Transformacije karmičkih obrazaca, kao i promocije istoimene knjige autora Tomislava Budaka, iz Zagreba.

Ceo tekst Ceo tekst Transformacija karmičkih obrazaca

 

Sloboda u savremenom svetu

Dragan Paripović

31.10.2012.

Međunarodna škola Zlatnog ružinog krsta, Lectorium Rosicrucianum Beograd, održaće besplatno predavanje na temu Doživljaj slobode u savremenom svetu u petak, 2. novembra u 19 i 30. Nusiceva 6, sprat I, Beograd. Ulaz je slobodan.

Ceo tekst Ceo tekst Sloboda u savremenom svetu

 

Da, ja mogu!

Dragan Paripović

28.10.2012.

Besplatno predavanje i seminar pod naslovom: Da, ja mogu! će se održati u četvrtak 1. novembra 2012. od 18 do 20 časova u Hotelu Slavija u Beogradu. Ova jednostavna misao Da, ja mogu! može vam u potpunosti promeniti život.

Ceo tekst Ceo tekst Da, ja mogu!

 

Besplatna mini-radionica lajf koučinga

Dragan Paripović

11.10.2012.

Škola kliringa i lajf Koučinga Desimira D. Ivanovića, Dijada, poziva Vas na mini-radionicu lajf koučinga koja će se održati u petak, 12. 10. s početkom u 18č. u Galeriji ArtCENTAR, Višnjićeva 3. ULAZ SLOBODAN. Svi posetioci će na ovoj mini-radionici moći da se praktično upoznaju s tehnikama lajf koučinga.

Ceo tekst Ceo tekst Besplatna mini-radionica lajf koučinga

 

Prevazilaženje ljutnje

Dragan Paripović

2.10.2012.

Besplatno predavanje o tome kako da savladamo ljutnju i rešimo probleme povezane sa njom održaće se u subotu, 6. oktobra od 17 do 19 h u beogradskom hotelu Slavija. Narednog dana se nastavlja jednodnevni besplatni seminar na istu temu, pod nazivom Putovanje do unutrašnjeg mira u 7 koraka.

Ceo tekst Ceo tekst Prevazilaženje ljutnje

 

Od usamljenosti do odnosa

Dragan Paripović

26.9.2012.

Holistički klub Živeti zdravije organizuje u subotu 29. 9. sa početkom u 19 h, novo tročasovno druženje na temu: Od usamljenosti do odnosa (preko bolje komunikacije do boljeg zdravlja).

Ceo tekst Ceo tekst Od usamljenosti do odnosa

 

Nova sezona astroloških predavanja

Dragan Paripović

24.9.2012.

Astrološki klub Kepler otvara novu sezonu sjajnih astroloških predavanja. Održavaju se svakog utorka od 18h do 20h u prostorijama kluba Krug (Beograd ulica Braće Krsmanović 8, kod Brankovog mosta).

Ceo tekst Ceo tekst Nova sezona astroloških predavanja

 

Septembar 21 – Dan mira

Dragan Paripović

19.9.2012.

Inicijativu Mir na jedan dan koji predstavlja pokušaj da se usvoji jedan dan godišnje na globalnom nivou – 21. septembar – jednoglasno su usvojile države članice Ujedinjenih nacija.

Ceo tekst Ceo tekst Septembar 21 – Dan mira

 

Predavanje o sreći Mišela Simona

Dragan Paripović

16.9.2012.

Besplatno predavanje o sreći Mišela Simona održaće se u četvrtak, 20. septembar od 18 do 20 sati, u Beogradu, Hotel Slavija, Svetog Save 1. Ključ sreće je ljubav, ljubaznost i nezavisnost. Oni dolaze prirodno kad se čuvate negativnih misli, reči ili ponašanja.

Ceo tekst Ceo tekst Predavanje o sreći Mišela Simona

 

Živite zdravije uz jogu, lajf koučing i vege hranu

Dragan Paripović

12.9.2012.

Klub Živeti zdravije organizuje druženja, razgovore i predavanja – uz zdraviju hranu. U septembru, na programu je druženje sa dr Milanom Boškovićem, lekarom specijalistom fizijatrije i subspecijalistom ze lečenje jogom, kao i sa Desimirom Ivanovićem, psihoterapeutom i trenerom za ljudske resurse (kliring).

Ceo tekst Ceo tekst Živite zdravije uz jogu, lajf koučing i vege hranu

 

Časovi Biharske škole joge

Dragan Paripović

11.9.2012.

U poplavi raznih tehnika za samorazviće koje imaju prefiks joga a imaju malo veze sa njom, Bihar Joga Klub nastoji da očuva i širi klasiču, autentičnu, tradicionalnu jogu koja se danas još podučava u Biharskoj Školi Joge u Indiji.

Ceo tekst Ceo tekst Časovi Biharske škole joge

 

Besplatno predavanje Mišela Simona

Dragan Paripović

9.9.2012.

U utorak, 11. septembra u 18 časova, u hotelu Slavija (ul. Svetog Save 1) održaće se predavanje pod nazivom Iskrenost, francuskog predavača i učitelja samorazvoja, Mišela Simona (Michel Simon). Ulaz na predavanje je slobodan.

Ceo tekst Ceo tekst Besplatno predavanje Mišela Simona

 

Uvod u astrologiju

Dragan Paripović

6.9.2012.

U petak, 7. septembra u Domu omladine u Beogradu (Makedonska 22), održava se uvodno javno predavanje Astrologija za 21. vek i predstavljanje programa astrološkog školovanja i pohađanja zasebnih astroloških kurseva po programu Instituta za astrološka istraživanja i edukaciju Johannes Kepler.

Ceo tekst Ceo tekst Uvod u astrologiju

 

Eft U Beogradu

Dragan Paripović

6.9.2012.

Seminari i praktične radionica tehnike emocionalne slobode (EFT) pod nazivom Tajna uspeha je u vama održavaju se u Beogradu 14, 15, 21, 22, i 23 septembra u Beogradu, a 20. septembra u Novom Sadu.

Ceo tekst Ceo tekst Eft U Beogradu

 

Lao Ce

Dragan Paripović

Radio je kao arhivar na dvoru, koji se u to doba nalazio u Luo-Jangu (Luo-Yang), u današnjoj provinciji Henan. Pripoveda se da je nekako u to doba, pomenutom dvoru naišao u posetu Konfucije, i upoznao se s njim.

Ceo tekst Ceo tekst Lao Ce

 

Strane:
1 2 3 4 5 6 7 89

 

Brze veze

 

FacebookInstagramTwiter

© 2021. Spiritualni centar, portal duhovnosti.
Sva prava zadržana.