Sve veze, meni
Pretraživanje
Sve veze, meniPretraživanje

Ko poznaje druge, mudar je; ko poznaje sebe, vidi jasno – Lao Ce.

 

Dragan Paripović, spisak tekstova

 

Ukupno: 168

Strana 7 od 9

 

Prva čakra: trauma rođenja

Dragan Paripović

6.3.2013.

U Beogradu će se 23-24. marta održati radionica namenjena onima koji bi hteli da se upoznaju i koriguju probleme vezane za prvu čakru (muladharu). Pravilan rad prve čakre je od izrazite važnosti za opstanak u svetu, a posebno za fizičko zdravlje.

Ceo tekst Ceo tekst Prva čakra: trauma rođenja

 

Tolerancija, suštinski kvalitet

Dragan Paripović

6.3.2013.

Predavanje o toleranciji će se održati u hotelu Slavija u Beogradu, u petak, 8. marta u 18 sati. Ulaz je slobodan! Mi živimo u svetu različitosti. Svako od nas se razlikuje od onog drugog i to je realnost.

Ceo tekst Ceo tekst Tolerancija, suštinski kvalitet

 

Intervju sa Micugi Saotomeom

Dragan Paripović

12.2.2013.

Aikikai šihan, Saotome sensei (8. dan) studirao je 20 godina sa Morihejom Uješibom od kojih je 15 proveo kao njegov uči deši. Danas on vodi organizaciju Uešibine aikido škole, čiji je centar u Šobukan dođou u Vašingtonu. On je takođe tekstilni dizajner, slikar i skulptor. Intervju je dat za Aikido Today Magazine.

Ceo tekst Ceo tekst Intervju sa Micugi Saotomeom

 

Promena životnih šablona

Dragan Paripović

3.2.2013.

Radionice ličnog razvoja Konekcija, alternativnog centra Horikon, održavaju se u Beogradu i Novom Sadu, do 15. februara, 2013 g.

Ceo tekst Ceo tekst Promena životnih šablona

 

Toksično vaspitavanje i pogrešno umrežavanje dece i roditelja

Dragan Paripović

25.1.2013.

Ukoliko krivite sebe, patite od stida i samomržnje, nalazite način da sebe kažnjavate, imate probleme sa partnerom ili poslom, ne možete da pronađete sebe, ako ste demotivisani, često umorni i bolesni, ako ste nesrećni, ovo predavanje je UPRAVO ZA VAS.

Ceo tekst Ceo tekst Toksično vaspitavanje i pogrešno umrežavanje dece i roditelja

 

Kraj Kali Juge?

Dragan Paripović

30.12.2012.

Po svemu sudeći, pred nama su bolja vremena! U Brama Vaivarta Purani, Krišna je rekao Gangi (Gangamata, reka Ganga personifikovana kao boginja): Kroz 5000 godina od danas, tokom trajanja Kali Juge, doći će do predaha od tog užasnog doba. Nastupiće Zlatno doba od 10.000 godina.

Ceo tekst Ceo tekst Kraj Kali Juge?

 

Razumevanje sebe i drugih

Dragan Paripović

22.12.2012.

U nedelju, 23. i 24. decembra u Hotelu Slavija u Beogradu održaće se predavanje razumevanje sebe, drugih, života & božanskog. Predavač je gost iz Engleske, Deniz Lorens, a predavanje traje od 18 do 20 h.

Ceo tekst Ceo tekst Razumevanje sebe i drugih

 

Meditirajmo za globalno buđenje

Dragan Paripović

20.12.2012.

Meditirajmo zajedno 21. decembra za globalno buđenje Svesti na planetarnom nivou! Potrebna je kritična masa od samo 10 miliona ljudi da bi se čovečanstvo podiglo na sledeći, viši nivo Svesti.

Ceo tekst Ceo tekst Meditirajmo za globalno buđenje

 

Jedna od najlepših izjava Nikole Tesle

Dragan Paripović

5.12.2012.

Radim za budućnost i savremenici me neće razumeti, ali jednoga dana preovladaće naučni zakoni prirode čije tajne sam otkrio i sve će se izmeniti, kao dlanom o dlan, sve će se promeniti.

Ceo tekst Ceo tekst Jedna od najlepših izjava Nikole Tesle

 

Piramide u Gizi

Dragan Paripović

27.11.2012.

Dana 3. decembra 2012., Merkur, Saturn i Venera će se naći u poziciji koja će se poklopiti s pozicijom piramida u Gizi.

Ceo tekst Ceo tekst Piramide u Gizi

 

Nauka posmatra dušu

Dragan Paripović

16.11.2012.

U subotu, 17. novembra od 16 časova, u Beogradu, francuski naučnik Mišel Lemiz (Michel Lemuse) održaće zanimljivo besplatno predavanje o odnosu nauke i duhovnosti.

Ceo tekst Ceo tekst Nauka posmatra dušu

 

Seminari Tesla metamorfoze

Dragan Paripović

24.10.2012.

Nova metoda lečenja često stvara zaprepašćujuće transformacije: klijenti prijavljuju nestanak tumoura, raka, side, hroničnog sindroma umora, depresije, pa čak izlečenja fizički oštećene kičme. Neki klijenti svedoče da su doživeli rekonstrukciju urođenih deformiteta.

Ceo tekst Ceo tekst Seminari Tesla metamorfoze

 

Promocija knjige Desimira Ivanovića

Dragan Paripović

6.10.2012.

Usamljenost i besmisao su najčešće bolesti današnjice – ovom rečenicom počinje knjiga dipl. ing. Desimira D. Ivanovića, rukovodioca Škole kliringa i lajf koučinga Dijada koji je svoje psihoterapeutsko znanje primio od osnivača kliringa Čarlsa Bernera lično, a usput stekao i titulu majstora aikidoa (crni pojas, drugi dan) i postao vrsan i cenjen enolog.

Ceo tekst Ceo tekst Promocija knjige Desimira Ivanovića

 

Intervju sa Živoradom Mihajlovićem

Dragan Paripović

24.9.2012.

Smatra se da si ti pionir na polju hermetizma u Srbiji i šire. Može se konstatovati da niko u novijoj srpskoj istoriji nije tako temeljno preorao sve postojeće istočnjačke i zapadnjačke duhovne sisteme i do te mere uticao na generacije duhovnih tragača. Mnogi se pitaju odakle nadimak (ili drugo prezime) Slavinski i ko je izvršio najveći uticaj na tebe na početku tvoje duhovne staze, da li je to bila neka knjiga ili stvarna osoba sa duhovnim iskustvima?

Ceo tekst Ceo tekst Intervju sa Živoradom Mihajlovićem

 

Da bolje upoznamo svoje odnose

Dragan Paripović

11.11.2014.

Psihoterapijska i energetska radionica konekcija održaće se u Beogradu 22. i 23. 11. Radionica je smišljena tako da na veoma direktan način upozna učesnike sa pozicijom (psiho-energetski Identitet) koju sada zauzimaju, kako i kakve iz te pozicije grade odnose sa sobom i drugima, u kakvim situacijama se nalaze (za šta su prijemčivi), iskustvima u kojima su i slično.

Ceo tekst Ceo tekst Da bolje upoznamo svoje odnose

 

Da naučimo da komuniciramo

Dragan Paripović

2.12.2014.

Psihooaza, udruženje za psihološku edukaciju i treninge organizuje radionice, koje počiinju od 3. decembra. Teme radionice su asertivnost, nenasilna komunikacija, umeće razgovaranja - koji su su sve poželjniji oblici i načini komuniciranja u savremenom društvu.

Ceo tekst Ceo tekst Da naučimo da komuniciramo

 

Putovanje u Damanhur

Dragan Paripović

9.3.2012.

Dragi prijatelji, pozivamo vas na putovanje - PROLJETNI EKVINOCIJ u DAMANHURU 15-18.3.2012.

Ceo tekst Ceo tekst Putovanje u Damanhur

 

Prevazilaženje životnih obrazaca

Dragan Paripović

25.11.2014.

Grupni rad na prepoznavanju identiteta održava se od 2. decembra u Beogradu. Identiteti su poput bajki koje nas uspavljuju, poput maski koje nas prerušavaju. Ponekad, uopšte nisu u skladu sa zahtevima naše Duše.

Ceo tekst Ceo tekst Prevazilaženje životnih obrazaca

 

Avatar : psihološka tehnika nove generacije

Dragan Paripović

25.6.2011.

Hari Palmer je diplomirani psiholog, bivši sajentolog, neumorni proučavalac istočnjačke filozofije i književno­sti i tvorac tehnike pod neobičnim nazivom — Avatar.

Ceo tekst Ceo tekst Avatar : psihološka tehnika nove generacije

 

Kabala - drevna nauka Jevreja 2

Dragan Paripović

2.6.2011.

Iako je Drvo Života sa svoje trideset dve staze (deset sefirota i dvadeset dva slova hebrejskog alfabeta) za stare kabaliste predstavljalo strogo mistični sistem, oni su istrajno po­kušavali da ga usklade sa svetovnim živo­tom.

Ceo tekst Ceo tekst Kabala - drevna nauka Jevreja 2

 

Strane:
1 2 3 4 5 6 78 9

 

Brze veze

 

Zen

FacebookInstagramTwiter

© 2021. Spiritualni centar, portal duhovnosti.
Sva prava zadržana.