Sve veze, meni
Pretraživanje
Sve veze, meniPretraživanje

Ko poznaje druge, mudar je; ko poznaje sebe, vidi jasno – Lao Ce.

 

Dragan Paripović, spisak tekstova

 

Ukupno: 168

Strana 6 od 9

 

Autogeni trening - seminar

Dragan Paripović

1.9.2013.

Podstaknut istočnjačkim meditativnim tehnikama, kao i jogom, AT obuhvata vežbe psihofizičke relaksacije koje se izvode ulaskom u stanje duboke opuštenosti.

Ceo tekst Ceo tekst Autogeni trening - seminar

 

Intervju sa Nikolom Teslom

Dragan Paripović

20.8.2013.

Ovaj intervju Tesla je dao za američki časopis Besmrtnost u svojoj laboratoriji u Kolorado Springsu. Autentičnost ovog razgovora nikada nije dokazana, ali sudeći po sadržaju sve ukazuje da se radi o rečima vanzemaljca koji je poslat na Zemlju da bi unapredio sisteme korišćenja električne i drugih energija koje ljudi nisu uspeli da pronađu i primene.

Ceo tekst Ceo tekst Intervju sa Nikolom Teslom

 

Satsang u Beogradu

Dragan Paripović

16.8.2013.

U subotu, 17-tog avgusta 2013. održava se Mooji skype Satsang u Beogradu.Dolaskom na Satsang slažete se da vaša slika i glas mogu biti snimljeni za DVD, video i slično.

Ceo tekst Ceo tekst Satsang u Beogradu

 

Besplatni časovi joge

Dragan Paripović

21.7.2013.

Počev od 1. avgusta 2013, svakog četvrtka od 11 do 12 i 30 Bihar joga klub u saradnji sa Opštinom Stari Grad držaće besplatne, javne časove joge čas za polaznike svih uzrasta.

Ceo tekst Ceo tekst Besplatni časovi joge

 

Seminar solarne joge

Dragan Paripović

6.7.2013.

U Beogradu se od 9. do 11. avgusta održava seminar solarne joge, koji vodi sanjogi Umašankar. Ako želite da uspostavite istinsko, duboko i iskreno prijateljstvo sa Suncem, seminar san joge (sunčeva joga, Sun Yoga) je prava prilika za to.

Ceo tekst Ceo tekst Seminar solarne joge

 

Hod ka Izvoru

Dragan Paripović

3.7.2013.

Radionica Hod ka Izvoru održava se od 20. do 30. jula 2013 i od 23. jula do 1. septembra u Meljinama. Program vodi Đenđi Samardžija, instruktor tai či čuana i ći gonga, i na desetodnevnim radionicama preneće učesnicima drevne – do skora tajne metode starih taoističkih majstora.

Ceo tekst Ceo tekst Hod ka Izvoru

 

Proročanstvo Petra Danova

Dragan Paripović

30.6.2013.

Predviđanje bugarskog duhovnog majstora iz reda Velikog belog bratstva izrečeno 1944. godine zapanjujuće se podudara s bujicom današnjih objava iz raznih izvora o nadolazećem duhovnom uzletu i prelasku Zemlje u 5. dimenziju.

Ceo tekst Ceo tekst Proročanstvo Petra Danova

 

Seminar ći gunga

Dragan Paripović

11.6.2013.

Letnji dao ći gung - nei gung seminar 2013. na Rtnju održaće se od 1. do 10. jula u Turističko-ugostiteljskom kompleksu Rtanj. Ako ste raspoloženi da se prepustite netaknutoj prirodi dok učite isceljivanje suptilnom dao energijom uz dobro druženje onda je ovo pravo mesto za vas.

Ceo tekst Ceo tekst Seminar ći gunga

 

Izazov nemogućem

Dragan Paripović

27.5.2013.

U Beogradu se od 31. maja do 8. juna održava izložba Izazov nemogućem. To je putujući muzej specijalno konstruisanih sprava za podizanje koje je Šri Činmoj koristio da podigne ogromne težine (automobile, slonove, avione) uz pomoću ruku, mišića nogu ili ramena.

Ceo tekst Ceo tekst Izazov nemogućem

 

Šta je milost?

Dragan Paripović

25.5.2013.

U utorak, 28. maja u Beogradu održaće se besplatno predavanje na temu milost. U duhovnom smislu, milost znači da je potrebno da u što većoj meri pokorimo svoj ego kako bismo mogli da budemo u stanju da oprostimo, zaboravimo i volimo, kao i da razumemo da svako ima slabosti, svoja ograničenja i ego i da svi greše i zadaju drugima bol.

Ceo tekst Ceo tekst Šta je milost?

 

Seminar kundalini joge

Dragan Paripović

30.4.2013.

U Beogradu će se 11. i 12. maja održati seminar kundalini joge. Naglasak je na oslobađanju od strahova i uklanjanju unutrašnjeg gneva, kao i orijentaciji na ljubav kao stav prema svetu. Seminar će voditi Pavandžot Singh iz Moskve, KRI (Kundalini Research Institute) sertifikovani učitelj kundalini joge.

Ceo tekst Ceo tekst Seminar kundalini joge

 

In memoriam Swami Kriyananda

Dragan Paripović

26.4.2013.

U nedelju 21. aprila 2013. u Asiziju (Italija) napustio je telo Svami Krijananda, jedan od poslednjih direktnih učenika Paramhanse Joganande i osnivač Ananda duhovne zajednice.

Ceo tekst Ceo tekst In memoriam Swami Kriyananda

 

Intervju sa Milanom Jovanovićem

Dragan Paripović

25.4.2013.

Milan Jovanović je diplomirani klinički psiholog, ekspert za transpersonalnu psihologiju i telesno orijentisanu psihologiju i psihoterapiju; specijalista za porodičnu psihologiju i psihoterapiju i Eriksonovu (konverzacionu) hipnozu; aktivan član Ruske asocijacije transpersonalne psihologije i psihoterapije, Ruske i Evropske psihoterapijske Lige; istraživač šamanizma – neošaman.

Ceo tekst Ceo tekst Intervju sa Milanom Jovanovićem

 

Magični pokreti po Kastanedi

Dragan Paripović

12.4.2013.

U subotu, 13. aprila 2013. od 16:00 h, održaće se besplatno uvodno predavanje za radionicu Magični pokreti, Karlos Kastaneda. Predavanje se održava u prostorijama ARKONA, Terazije 43, 1 sprat.

Ceo tekst Ceo tekst Magični pokreti po Kastanedi

 

Druga čakra: neispunjene potrebe

Dragan Paripović

9.4.2013.

Radionica na drugoj čakri po metodu Barbare Brenan održava se u Beogradu u aprilu. Tema rada na drugoj čakri su (ne)ispunjene potrebe oralna karakterna struktura. Ulazeći u sferu druge čakre, krećemo se ka tečnom aspektu naše svesnosti.

Ceo tekst Ceo tekst Druga čakra: neispunjene potrebe

 

Tehnika emocionalne slobode

Dragan Paripović

2.4.2013.

Studio za edukaciju i vrhunska dostignuća i voditelj edukacije Okrugla Duga, Jasmina Kovačev poziva na Besplatno uvodno predavanje Da li biti svestan ili spontan roditelj u nedelju, 7. aprila 2013. u 20 časova i EFT (Tehnika emocionalne slobode) nivo jedan.

Ceo tekst Ceo tekst Tehnika emocionalne slobode

 

Svetlosna terapija

Dragan Paripović

24.3.2013.

U subotu 24. 03. 2013. s početkom u 17h, besplatno uvodno predavanje i interaktivna radionici na kojoj ćete naučiti sve što treba da znate o poreklu kristala.

Ceo tekst Ceo tekst Svetlosna terapija

 

Besplatno uvodno predavanje – Živorad Mihajlović - Slavinski

Dragan Paripović

20.3.2013.

Živorad Mihajlović - Slavinski održaće svakog četvrtka ciklus javnih predavanja. Tema prvog predavanja u četvrtak 21 Marta u 18h: NOVE TENDENCIJE U PSIHOTERAPIJI I SPIRITUALNOM RAZVOJU.

Ceo tekst Ceo tekst Besplatno uvodno predavanje – Živorad Mihajlović - Slavinski

 

Kurs autogenog treninga

Dragan Paripović

13.3.2013.

Autogeni trening je savremena psihološki priznata i psihoterapijska tehnika za borbu sa stresom. Trening predstavlja integraciju odabranih praktičnih relaksacionih postupaka čiji je glavni cilj oslobađanje od viška psiholoških i fizioloških tenzija.

Ceo tekst Ceo tekst Kurs autogenog treninga

 

Besplatno uvodno predavanje

Dragan Paripović

11.3.2013.

Uvodno predavanje na temu: GDE SU UKORENJENI VAŠI PROBLEMI I KAKO IH REŠAVATI. Predavanje će se održati u Subotu, 16.03 od 18 do 19.30h. u prostorijama Kreativnog ateljea ART M, Pohorska 25A u Novom Beoglradu.

Ceo tekst Ceo tekst Besplatno uvodno predavanje

 

Strane:
1 2 3 4 5 67 8 9

 

Brze veze

 

Tao

FacebookInstagramTwiter

© 2021. Spiritualni centar, portal duhovnosti.
Sva prava zadržana.