Sve veze, meni
Pretraživanje
Sve veze, meniPretraživanje

Naš svet je već umoran od mržnje – Mahatma Gandi.

 

Dragan Paripović, spisak tekstova

 

Ukupno: 168

Strana 5 od 9

 

Joga smeha

Dragan Paripović

9.3.2014.

Radionica-druženje sa Vinodom Bhartijem, učiteljem joge smeha, održaće se u ponedeljak, 10. marta 2014., od 17.do 20 h, na adresi Zeleni Venac 11/I (kod Tome). Ako želite da vam život bude razigraniji...onda treba više igre da unesete u svoj život.

Ceo tekst Ceo tekst Joga smeha

 

Put bufala: kako se odupreti olujama života

Dragan Paripović

3.3.2014.

Indijanski simbol medicinskog točka predstavlja kružni tok života. Duboki uvid u razumevanje faza čovekovog života povezano je sa značenjem četiri oblasti, emocionalnom, spirituelnom fizičkom i mentalnom.

Ceo tekst Ceo tekst Put bufala: kako se odupreti olujama života

 

Rad na trećoj čakri

Dragan Paripović

26.2.2014.

Radionica po metodu Barbare En Brenan koja se bavi trećom čakrom održaće se 1. marta u Zemunu. Element vatre u trećoj čakri dovodi nas u kontakt sa otelovljenjem naše sopstvene moći i volje, sa onim što nas inspiriše i ispunjava naš život svrhom.

Ceo tekst Ceo tekst Rad na trećoj čakri

 

Kelti u savremenom pripovedanju

Dragan Paripović

5.2.2014.

Priča PRVI STEPENIK prva je iz hermetičkog serijala MILICE KRKOVIĆ: SEDAM STEPENIKA LJUBAVI. Iako Novo doba već preuzima vladavinu nad životnim tokovima čovečanstva, guste šume Graničnih Zemalja čuvaju snagu Velike Boginje.

Ceo tekst Ceo tekst Kelti u savremenom pripovedanju

 

Poetski o Čuang Ceu…

Dragan Paripović

30.1.2014.

Gordana je osetila da filozofiju Čuang Cea, modernističku svevidost i vlašku intuiciju Vaska Pope, uz ostala učenja i pouke kojima je gradila svoj umetnički senzibilitet može da prenese ako ujedini smislenu muziku reči i magijsku snagu pokreta.

Ceo tekst Ceo tekst Poetski o Čuang Ceu…

 

Šamani u Beogradu

Dragan Paripović

25.12.2013.

Celo veče je posvećeno šamanizmu, tako da će šamanske prakse predstaviti Ljiljana Stojšić, šamanska bubnjarka i Vlada Čika, iscelitelj koji je diplomirao i magistrirao na Moskovskom fakultetu za prirodnu medicinu, pod mentorskim vođstvom čuvene Džune Davitašvili.

Ceo tekst Ceo tekst Šamani u Beogradu

 

Kako uskladiti odnose

Dragan Paripović

10.12.2013.

U centru Horikon, 14. i 15. decembra 2013 održava se radionica Harmonizacija odnosa. Na ovoj radionici se obradjuju teme najvaznijih ljudskih odnosa kroz koje se mi - svesno ili ne - gradimo i oblikujemo.

Ceo tekst Ceo tekst Kako uskladiti odnose

 

Predavanje na temu regresoterapija

Dragan Paripović

5.12.2013.

Uvodno predavanje o Regresoterapiji će u Beogradu održati Asja Širovnik iz Slovenije, u ponedeljak, 09.12.2013. u prostoru Akademije 28, Nemanjina 28, u Plavoj sali na II spratu.

Ceo tekst Ceo tekst Predavanje na temu regresoterapija

 

Tečajevi uvodnih tehnika

Dragan Paripović

14.11.2013.

Tečajevi uvodnih tehnika (vežbe energije i Hong so tehnika meditacije).

Ceo tekst Ceo tekst Tečajevi uvodnih tehnika

 

Dolazi Bramačari Šubamrita

Dragan Paripović

10.11.2013.

U okviru tradicionalne turneje po zemljama Evropske unije, Beograd će u nedelju 24 novembra u 17.00 po prvi put ove godine posetiti Brahmačari Šubamrita. On je jedan od najbližih saradnika i učenik svetski priznatog duhovnog i humanitarnog lidera Amme (Amritanande Maji) i njen lični prevodilac.

Ceo tekst Ceo tekst Dolazi Bramačari Šubamrita

 

Priče i zagrljaji

Dragan Paripović

6.11.2013.

Veče na temu Šta je to usmeno pripovedanje, o magijskoj snazi reči i kako leče bardovi održaće se u četvrtak, 7. 11. 2013. u 19 h u klubu LEILA Records&Books, Kralja Petra 41, Beograd.

Ceo tekst Ceo tekst Priče i zagrljaji

 

Prisutnost i energija

Dragan Paripović

3.11.2013.

Radionica Ja kao otvoreno energetsko prisustvo održaće se u Beogradu u subotu 9. novembra od 18-21h. Možda osećate manjak energije, nedostatak poleta ili čak energetsko zaglavljenje i bol negde u telu?

Ceo tekst Ceo tekst Prisutnost i energija

 

Psihoterapija i slobodno zidarstvo

Dragan Paripović

29.10.2013.

U klubu Lejla u Beogradu, 31. oktobra u 19 h održava se veoma zanimljivo veče pod nazivom Psihoterapija i slobodno zidarstvo – priča o samozidanju Evropljanina. Priču će ispričati inž. Desimir Ivanović, psihoterapeut i trener kliringa, otkrivajući prisutnima šta masonska simbolika i praksa poručuju u svetlu savremene psihologije.

Ceo tekst Ceo tekst Psihoterapija i slobodno zidarstvo

 

Kirtan i uvodne vežbe meditacije

Dragan Paripović

26.10.2013.

U Beogradu se u organizaciji društva Ananda (sledbenici Paramhanse Joganande) 26. oktobra u 18 h održava kirtan, a 16. i 17. novembra tečajevi uvodnih tehnika (vežbe energije i hong so tehnika meditacije).

Ceo tekst Ceo tekst Kirtan i uvodne vežbe meditacije

 

Alhemija kamena

Dragan Paripović

24.10.2013.

Otvoreno predavanje u ponedeljak, 28. oktobra, predstavlja uvod u seminar, tokom koga će svi zainteresovani učesnici moći da sagledaju i upoznaju tehniku proricanja putem prirodnog kamena, a samim tim steknu jednu drugu percepciju stvarnosti i svega što ih okružuje.

Ceo tekst Ceo tekst Alhemija kamena

 

Putovanje u Lasu

Dragan Paripović

18.10.2013.

U četvrtak, 24. oktobra u 19 h, veoma lepa putopisna prezentacija, slajd-šou i pripovedanje sa putovanja po Tibetu, Katmanduu i Lasi, sa osvrtom na mesta moći – posebne energetske centre koji se nalaze tamo, održaće se u klubu Lejla, Kralja Petra 41.

Ceo tekst Ceo tekst Putovanje u Lasu

 

Izložba slika Nebojše Zdravkovića

Dragan Paripović

16.10.2013.

Dragi gurubai, sa radošću vas obaveštavamo da, Nebojša Zdravković, magistar, akademski slikar, otvara ovog meseca izložbu svojih slika u Galeriji ULUS.

Ceo tekst Ceo tekst Izložba slika Nebojše Zdravkovića

 

Predavanja o astrologiji

Dragan Paripović

15.10.2013.

Svakog utorka u 18 h, održava se javno predavanje u Astrološkom klubu Kepler. Kepler klub predstavlja jedinstveni astrološki klub u Beogradu, koji okuplja mnoge astrologe i ljubitelje astrologije, prvenstveno iz Beograda i okoline, a putem dopisnog članstva broj astrologa koji su okupljeni oko ovog Kluba znatno je veći.

Ceo tekst Ceo tekst Predavanja o astrologiji

 

Život, smrt i iznad

Dragan Paripović

20.9.2013.

U Beogradu će se od 25.do 27. oktobra održati radionica pod nazivom Život, smrt i iznad – (življenje svakog trenutka u potpunosti).

Ceo tekst Ceo tekst Život, smrt i iznad

 

U potrazi za Šambalom

Dragan Paripović

2.9.2013.

Prezentacija knjige Zemlja duše ruske lekarke i savremene šamanke Olge Karitidi održaće se u Plavom salonu Doma sindikata u Beogradu u utorak 3. septembra u 19 časova.

Ceo tekst Ceo tekst U potrazi za Šambalom

 

Strane:
1 2 3 4 56 7 8 9

 

Brze veze

 

Zen

FacebookInstagramTwiter

© 2021. Spiritualni centar, portal duhovnosti.
Sva prava zadržana.