Sve veze, meni
Pretraživanje
Sve veze, meniPretraživanje

Čovek koji načini grešku a ne ispravi je, čini drugu grešku – Konfučije.

 

Dragan Paripović, spisak tekstova

 

Ukupno: 168

Strana 4 od 9

 

Intenziv, ponovo

Dragan Paripović

21.7.2015.

Intenziv direktnog iskustva istine (prosvetljenja) održaće se u Titelu od 6. do 9. avgusta, a vodi ga Desimir Ivanović, direktni učenik osnivača intenziva, Čarlsa Bernera. Intenziv direktnog svesnog iskustva istine (prosvetljenja) je trodnevna rezidens radionica.

Ceo tekst Ceo tekst Intenziv, ponovo

 

Da li ste imali duhovna iskustva?

Dragan Paripović

19.5.2015.

Radionica, koja će se održati 22. maja u Beogradu, namenjena je onima koji bi želeli da utvrde da li su iskustva koja su imali duhovne priroda.

Ceo tekst Ceo tekst Da li ste imali duhovna iskustva?

 

Koncert meditativne muzike – Arthada i Friends

Dragan Paripović

6.5.2015.

Austrijski ansambl Arthada & Friends, koji je u nekoliko navrata gostovao kod nas, održaće besplatan koncert u velikoj sali Akademije 28 u Beogradu, 10. maja u 20 časova.

Ceo tekst Ceo tekst Koncert meditativne muzike – Arthada i Friends

 

Čakre i šamansko putovanje

Dragan Paripović

29.3.2015.

Besplatno uvodno predavanje za niz radionica na temu Manifestacija kroz čakre i šamansko putovanje održaće se 1. aprila u Beogradu.

Ceo tekst Ceo tekst Čakre i šamansko putovanje

 

Medicinska astrologija i energetska medicina

Dragan Paripović

28.3.2015.

Naredne nedelje na Institutu za Astrološka istraživanja i edukaciju Johan Kepler u Beogradu, održaće se seminari iz medicinske astrologije i energetske medicine koje će držati poznati stručnjaci u ovoj oblasti – Džejn Rider Patrik i Gaišeda Keavok.

Ceo tekst Ceo tekst Medicinska astrologija i energetska medicina

 

Rad na petoj čakri

Dragan Paripović

24.3.2015.

Radionica na 5. čakri po metodu Barbare En Brenan održaće se u Beogradu 28. i 29. marta. Od ranog detinjstva su nas učili da je važnije da se dopadnemo drugima nego da budemo istiniti prema sebi.

Ceo tekst Ceo tekst Rad na petoj čakri

 

Meditacije po metodu Mohanđija

Dragan Paripović

22.3.2015.

Svake sedmice, u Beogradu i Novom Sadu održavaju se meditacije po sistemu Mohanđija, savremenog indijskog duhovnog učitelja, koji se posvetio podizanju nivoa svesti čovečanstva putem meditacije i humanitarnog rada.

Ceo tekst Ceo tekst Meditacije po metodu Mohanđija

 

Kakva nam je slika o sebi

Dragan Paripović

21.3.2015.

U utorak, 24. marta, od 18 do 20h u hotelu Slavija, u Beogradu, održaće se besplatno predavanje sa temom da li postoji i kakva je identifikacija koja nam omogućava sebi da bolje funkcionišemo u životu.

Ceo tekst Ceo tekst Kakva nam je slika o sebi

 

Kako rasteretiti emocije

Dragan Paripović

9.10.2014.

Trening tehnike emocionalne slobode (EFT osnovni nivo), održaće se 11. i 12. oktobra u Beogradu, od 10 do 18,30 časova. Za one koji bi hteli da nauče kako da primene ovu tehniku na sebi, kao i za sve one koji žele da postanu uspešniji u svojoj profesiji dodavanjem ovog moćnog alata, osnovni EFT trening je sjajna prilika.

Ceo tekst Ceo tekst Kako rasteretiti emocije

 

Pravazilaženje stresa

Dragan Paripović

7.10.2014.

U Beogradu, 19. oktobra od 19:00h - 20:30h i u Novom Sadu: 22. oktobra od 19:00h - 20:30h, održaće se kurs autogenog trenina. Autogeni trening je savremena psihološki priznata i psihoterapijska tehnika za borbu sa stresom.

Ceo tekst Ceo tekst Pravazilaženje stresa

 

Dan nenasilja

Dragan Paripović

2.10.2014.

Gandijev rođendan, 2. oktobar, odlukom Generalne skupštine UN iz 2007. godine proglašen je za Međunarodni dan nenasilja. Mahatma Gandi je je vodio indijsku nenasilnu revoluciju do konačne nezavisnosti od Velike Britanije 1947. godine, a već iduće godine ubijen je u atentatu koji je izvršio radikalni indus.

Ceo tekst Ceo tekst Dan nenasilja

 

Osobine koje nas približavaju Izvoru

Dragan Paripović

16.9.2014.

Ciklus besplatnih predavanja čija je tema kako izgraditi odnos sa Božanskim Izvorom održava se ove nedelje u Beogradu. U centru meditacija brahma kumaris, Gundulicev Venac 56, Beograd.

Ceo tekst Ceo tekst Osobine koje nas približavaju Izvoru

 

Nehipnotička regresoterapija

Dragan Paripović

10.9.2014.

Predavanje је posvećeno našem unutrašnjem muškarcu i ženi koje nosimo u sebi u različitim odnosima. Ova dva dela nas, su se od začeća razvijali a koristimo ih u svim situacijama našeg života. Ponekad u našu korist a ponekad ne.

Ceo tekst Ceo tekst Nehipnotička regresoterapija

 

Letnja duhovna avantura

Dragan Paripović

12.6.2014.

Besplatnu promotivnu radionicu 2014-Veliki Krst , retrogradni Merkur, Pluton i Saturn, kao i prezentaciju mesečnog programa radionica Kod dva bela zeca, održaće psiholog Verica Stojmirović u Beogradu 14. juna u popularnom prostoru Kod Tome, Zeleni venac 11 od 19h.

Ceo tekst Ceo tekst Letnja duhovna avantura

 

Otkriti istinski impuls

Dragan Paripović

30.4.2014.

Radionica po metodu Barbare En Brenan koja se bavi trećom čakrom i tzv. mazohističkom karakternom strukturom, održaće se 3-4. maja u Zemunu. Element vatre u trećoj čakri dovodi nas u kontakt sa otelovljenjem naše sopstvene moći i volje, sa onim što nas inspiriše i ispunjava naš život svrhom.

Ceo tekst Ceo tekst Otkriti istinski impuls

 

Buđenje proleća

Dragan Paripović

28.4.2014.

U subotu, 3. maja u Beogradu se održava trosatna radionica Buđenje proleća - program velikog prolećnog energetskog čišćenja kroz rad sa plesom, muzikom, glasom, ritmom, prostorom.

Ceo tekst Ceo tekst Buđenje proleća

 

Rad na srčanoj čakri

Dragan Paripović

18.4.2014.

U Somboru se 26. i 27. aprila održava radionica po metodu Barbare En Brenan, čija je tema četvrta čakra i odbrane koje stvaramo oko nje.

Ceo tekst Ceo tekst Rad na srčanoj čakri

 

Novi počeci pod povoljnim zvezdama

Dragan Paripović

10.4.2014.

Ako ste odlučili da promenite svoj život, i da učinite prvi korak u tom pravcu, znajte da su dani od 30.3.2014, kao i nastupajući meseci veoma moćni, i da mogu pomoći dalekosežne promene.

Ceo tekst Ceo tekst Novi počeci pod povoljnim zvezdama

 

Razumevanje vremena

Dragan Paripović

25.3.2014.

U utorak 25. marta u 18 sati u Hotelu Slavija, Svetog Save 1, održaće se besplatno predavanje o prirodi vremena. Mi živimo sa vremenom na koje ne obraćamo pažnju.

Ceo tekst Ceo tekst Razumevanje vremena

 

Oslobodite neuslovljenu ljubav

Dragan Paripović

12.3.2014.

Radionica na četvrtoj čakri, po metodu Barbare En Brenan, održaće se 22-23 marta u Zemunu. Ljubav koju doživljavamo u četvrtoj (srčanoj) čakri drugačija je od strastvene ljubavi koju osećamo u drugoj čakri i kojoj je potreban spoljašnji objekat.

Ceo tekst Ceo tekst Oslobodite neuslovljenu ljubav

 

Strane:
1 2 3 45 6 7 8 9

 

Brze veze

 

FacebookInstagramTwiter

© 2021. Spiritualni centar, portal duhovnosti.
Sva prava zadržana.