Spiritualni Centar

Staza što vode do Boga, ima koliko i ljudskih duša...

Konsultujte
Ji-Đing

Besplatni online eft tretmani za ublažavanje straha od korona virusa

Autor:  Dragan Paripović
25 Mar 2020

eftpomocŽelite li da se rešite straha od korona virusa ali vam ne polazi za rukom? To je često mnogo lakše reći nego učiniti. Ako se pitate da li ćete rešavanjem straha od korona virusa postati neoprezni i razboleti se, odgovor je NE. Rešavanjem straha nećete postati nerazumni nego vam ostaje mudrost i zdrav razum koji donosi najbolje moguće odluke kada nema uticaja straha i panike. Rešavanjem strahova dajete šansu vašem imunom sistemu da vas podrži u ovim izazovnim vremenima. Strah značajno utiče na imuni sistem i mnogi budu pogođeni zdravstvenim problemom jer su ih njihovi strahovi učinili osetljivim. Strah stvara nesanicu a jedna od važnih preporuka je podržati organizam na fizičkom nivou ne samo njutritivno nego i kvalitetnim snom. Strah značajno utiče na logiku i analitiku pa u stanju straha i panike donosimo odluke koje imaju izgleda da privuku još više razloga za strah.

Zato, NE PLAŠITE SE.

Od sinoć je Jasmina Kovačev, EFT Master i napredni praktičar započela sa serijom besplatnih online grupnih tretmana, koji će se održavati svakim danom od 19 do 20.30 u trajanju od dve nedelje.
Šta je potrebno da biste bili deo grupe?
Stranica za prijavljivanje je https://tehnikaemocionalneslobode.com/podrska/. Na email sa kog pošaljete mejl, dobićete link preko kog ćete se uključiti na online grupni tretman u zakazano vreme.
U prijavi napišite koji je aspekt straha u pitanju koji vas najviše pogađa. Neko se plaši za svoj život, neko za život bližnjih, posebno starijih, neko se plaši kako će se to odraziti na posao, neko se plaši gladi... Svi smo u različitim situacijama pa su stoga i strahovi šireg spektra. Znači, napišite koji strahovi vas more.
Slobodno prosledite ovu informaciju i emails onima za koje znate da imaju strah od trenutne situacije i koji su voljni da rešavaju svoje emocije kako bi se što bolje nosili sa trenutnom situacijom.

Grupne tretmane vodi
Jasmina Kovačev
EFT Master trener i napredni praktičar
www.TehnikaEmocionalneSlobode.com

Last modified on 06 decembar 2020

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

Efemeride

Ribama
Sunce je u Ribama
8 stepena(i)
Vagi
Mesec je u Vagi
9 stepena(i)
Waning Gibbous Moon
Waning Gibbous Moon
17 dan(a) star

Prijava na newsletter

Broj posetilaca

Ko je na mreži: 10 gostiju i nema prijavljenih članova

Vi ste ovde: Naslovna Vesti Besplatni online eft tretmani za ublažavanje straha od korona virusa

Share on: