Spiritualni Centar

Staza što vode do Boga, ima koliko i ljudskih duša...

Konsultujte
Ji-Đing

Staze života

Autor:  Dragan Paripović
09 Oct 2018

stazezivotaU Beogradu će se od 16. do 18. novembra održati seminar istaknutog norveškog homepate Andreasa Bjorndala, koji će govoriti o glavnim konceptima, kvalitetima ili sefirotima u  Drvetu života. Sefiroti predstavljaju korake u evoluciji čoveka i svih živih stvari, govore o različitim psihološkim stanjima, spektru emocija, rasponu arhetipova, kao i o različitim planetarnim kvalitetima. Svako stanje ili životna situacija su mapirani u Drvetu života i njegovim stazama, kojih je 32. Možemo da se uđemo i izađemo sa staze ili da se krećemo u bilo kom smeru, što čini 64 opcije. I Ji đing (knjiga promena) opisuje život koji se  sastoji od 64 različite faze. Genetski kod formira 64 kombinacije. Ovi putevi povezuju stvari, stanja ili faze života. Od najranije istorije ljudi su istraživali sa ciljem da razumeju, kako se stvari povezuju i odnose. Staze daju objašnjenja! Dodatne informacije i rezervacije ta tel +381 64 3067465 ili putem emaila Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.


Petak 16. novembar 2018. – Fazeživota
Predavanje za one koji dolaze prvi put: uvod, koji će vam pružiti sva preliminarna znanja, koja su potrebna za rad na vikend radionici 17. i 18. novembra.
Subota 17. i Nedelja 18. - Staze života
O mističnim stazama je gotovo nemoguće pronaći informacije, one se čuvaju kao tajne o  aspektima života, koje malo razumemo.
Na osnovu iskustava sa ranijih radionica i svojih ličnih iskustava, Andreas N. Bjørndal će sa vama podeliti suštinu svakog puta i pomoći vam da to otkrijete sami.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

Efemeride

Vodoliji
Sunce je u Vodoliji
27 stepena(i)
Jarcu
Mesec je u Jarcu
0 stepena(i)
Waning Crescent Moon
Waning Crescent Moon
24 dan(a) star

Prijava na newsletter

Broj posetilaca

Ko je na mreži: 10 gostiju i nema prijavljenih članova

Vi ste ovde: Naslovna Vesti Staze života

Share on: