Spiritualni Centar

Staza što vode do Boga, ima koliko i ljudskih duša...

Konsultujte
Ji-Đing

Kabala i Drvo života

Autor:  Dragan Paripović
24 Oct 2017

kabalahPredavanje "Kabala i Drvo života - ezoterična tradicija Zapada" održaće se u Beogradu, 11-12 novembra, od 10 do 18h, u Udruženju za klasičnu homeopatiju "Simillimum, a predavač je gost iz Norveške, Andreas Bjorndal.  
Kabala je pravi put do naših kulturnih i duhovnih korena. Način na koji je zapadni um strukturiran i način na koji formiramo koncepte usko je povezan sa korenima Kabale. Kabala objašnjava nepoznate strukture i tajne hrišćanske tradicije, skrivene rituale i učenja, predstavlja ključ mnogih ezoteričnih tradicija mudrosti i još mnogo toga. Učenje Kabale je kao učenje duhovne abecede. Kabalističko "Drvo života" opisano je kao božanski arhitektonski crtež i predstavlja strukturu i dinamiku, matricu duhovnog univerzuma i ljudskog uma. Andreas N. Bjørndal ima iskustvo sa Kabalom i ezoterijskim tradicijama koje datira još od 1976. godine. Vodio je i inicirao mnoge ljude kroz sve korake i faze Drva života.

*Predznanje nije neophodno
Mesto održavanja: Udruženju za širenje i unapređenje klasične homeopatije ”Simillimum”, Beograd, Džordža Vašingtona 28/II sprat
Sve dodatne informacije: Ponedeljkom i četvrtkom od 16 do 20 sati subotom od 9 do 13 sati. + 381 (0)11-3228.238 + 381 (0)64-3067.465
www.simillimum.edu.rs; Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Ove večne tajne Kabale opisuju principe iza stvaranja i mogu se koristiti za razumevanje bilo koje nauke ili umetnosti. Nauka odgovora na pitanje "Šta?" Kabala odgovara na pitanje "Ko?" Kabala opisuje sva viša i niža bića (oblike postojanja) u Univerzumu i kako oni utiču na prirodne pojave, ljudske odnose i ljudsku psihu. Oni oblikuju nas na način kako mi oblikujemo život životinja i biljaka.
U Kabali učimo kako možemo prepoznati njihovo  prisustvo u svakodnevnom životu i biti svesni izazova i blagoslova koje oni predstavljaju. Znanja kabala su upotrebljiva u mnogim oblastima života kao i u psihoanalizi, psihijatriji i medicini uopšte. Sa kombinacijom predavanja i meditacije, Andreas N. Bjørndal će vas sprovesti kroz Drvo života.

 

Last modified on 07 oktobar 2018

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

Efemeride

Vodoliji
Sunce je u Vodoliji
7 stepena(i)
Ovnu
Mesec je u Ovnu
0 stepena(i)
Waxing Crescent Moon
Waxing Crescent Moon
4 dan(a) star

Prijava na newsletter

Broj posetilaca

Ko je na mreži: 3 gostiju i nema prijavljenih članova

Vi ste ovde: Naslovna Vesti Kabala i Drvo života

Share on: