Spiritualni Centar

Staza što vode do Boga, ima koliko i ljudskih duša...

Konsultujte
Ji-Đing

Seminar kundalini joge

Autor:  Dragan Paripović
30 Apr 2013

pavajotU Beogradu će se 11. i 12. maja održati seminar kundalini joge. Naglasak je na oslobađanju o strahova i uklanjanju unutrašnjeg gneva, kao i orijentaciji na ljubav kao stav prema svetu. Seminar će voditi Pavandžot Singh iz Moskve, KRI (Kundalini Research Institute) sertifikovani učitelj kundalini joge.

“Sreća - je vaše pravo koje ste dobili rodjenjem. Nju niko ne može da vam oduzme. Ali, vi se ponašate kao da to nije vaše prirodno pravo. Vi počinjete da želite sreću, umesto da je prihvatite   I izražavate. Kada vi želite sreću, vi indirektno želite I nesreću, ti pojmovi se smenjuju kao što dan menja noć. Kada vi želite sreću, za svakom srećom će stići ogorčenje, a njega zatim zamenjuje opet sreća.
Vaša sreća nije u tome da se takmičite sa nečim nad čim nemate nikakvu moć. Jer se Beskonačnost, stvaralački početak života I svesti, vama ne potčinjava. I ne treba ni da pokušavate da je kontrolišete. Plivajte niz struju, i možete dostići  šta god želite. Plivajte uz struju, borite se, i bićete nesrećni.
To je to, veoma prosto. Jedini vaš problem je to što još niste dovoljno razvili vaše duhovne vrline, vaše sposobnosti koncentracije, kao i zahvalnost,  pozitivno dno ka svemu.
Svest mora da igra zajedno sa telom. Ceo Univerzum je scena na kojoj vi plešete, I vaša duša je koreograf tog plesa. Pokušajte da osetite da je svako delovanje, koje izvršavate, najlepši ples, jer plešete zajedno sa Univerzumom.
Nemojte ni o čemu žaliti. Oprostite svima. Izražavajte vašu suštinu. Dozvolite vašem srcu da vas vodi, bez ikakvih ograničenja, pravila I straha."
- Jogi Badžan, osnivač ove škole kundalini joge

Informacije i rezervacije
Danica, 063/7685598, Maša 066/5086665

Last modified on 30 april 2013

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

Efemeride

Raku
Sunce je u Raku
9 stepena(i)
Strelcu
Mesec je u Strelcu
5 stepena(i)
Waxing Gibbous Moon
Waxing Gibbous Moon
11 dan(a) star

Prijava na newsletter

Broj posetilaca

Ko je na mreži: 9 gostiju i nema prijavljenih članova

Vi ste ovde: Naslovna Vesti Seminar kundalini joge

Share on: